POP top teaser image

Dolce & Gabbana eau de toilette voor dames

1 Resultaat
Nieuwste collectie

1 Resultaat

Een heerlijke, subtiele geur voor iedere dag

Dolce gabbana eau de toilette is een geur om iedere dag te dragen. De luchtjes overheersen niet, maar zijn juist op een subtiele manier aanwezig. Ideaal dus om tijdens je werk, naar school of in je vrije tijd te dragen.

Veel lekkere geurtjes om uit te kiezen

Dolce gabbana light blue voor dames is een geschikte geur om tijdens je dagelijkse bezigheden te dragen. Het is een frisse en fruitige geur met aroma's van onder andere amber, musk, cederhout en blauwe bosbes. Dolce gabbana pour femme is een geur met aroma's van onder andere mandarijn, basilicum en bittere oranjeappel. De geur van deze dolce gabbana eau de toilette is goed te omschrijven als 'mysterieus', waardoor het luchtje ook heel geschikt is om 's avonds op te doen.

Welke dolce gabbana eau de toilette dames past bij jou?

Weet je al of het de dolce gabbana light blue voor dames of de dolce gabbana pour femme gaat worden? Of ga je voor Dolce & Gabbana 3 L'Imperatrice eau de toilette? Dit luchtje is verkrijgbaar in een flesje van 100 milliliter en bestaat uit geurnoten van exotisch fruit en heldere, roze bloemen. Kom je er niet helemaal uit? Gebruik dan de filter aan de linkerzijde om het jezelf gemakkelijker te maken!

Dolce gabbana eau de toilette voor dames of eau de parfum?

Naast eau de toilette voor dames verkopen wij ook eau de parfum van Dolce & Gabbana. Een eau de parfum heeft meer geurbestanddelen dan een eau de toilette, waardoor je hem langer en sterker ruikt. Wil je graag een geurtje van Dolce & Gabbana cadeau geven? Kijk dan eens op de pagina met dolce & gabbana geurgeschenksets voor dames! Bestel vandaag nog en je hebt het geurtje of de geschenkset morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help