POP top teaser image

Scotch & Soda eau de parfum

3 resultaten
aanbevolen

3 resultaten

Ontdek Scotch and Soda parfum bij wehkamp

Scotch and Soda ken je vast van de hippe damesmode. Voor de herenkleding laat Scotch and Soda zich inspireren door hometown Amsterdam. De liberale levensvisie komt ook terug in het Scotch and Soda luchtje. De frisse en bloemige geuren van het Scotch and Soda parfum voor dames zijn no-nonsense. Het zijn heerlijke parfums voor elke dag.

Kies het Scotch and Soda luchtje dat bij jou past

Je kent het wel, na jaren uitproberen heb je je favoriete luchtje gevonden en daar wil je eigenlijk niet meer vanaf. Vaak geef je de voorkeur aan een bepaalde combinatie van geuren. Wij maken het gemakkelijk voor je. In het keuzemenu vink je het geurtype aan dat jij lekker vindt ruiken. Vervolgens zie je een selectie van de Scotch and Soda geuren die voldoen aan jouw wensen. Zo kan je nog eens variëren met je Scotch and Soda parfum voor dames en weet je dat het met het type geur wel goed zit.

Natuurlijk worden de heren niet overgeslagen bij Scotch and Soda

Vrouwen hebben vaak veel meer keus uit verschillende luchtjes. Bij Scotch and Soda parfum voor heren valt er ook wat te kiezen. Ga je voor een lekker kruidig Scotch and Soda parfum voor heren? Daar kan je mee voor de dag komen! Ook de eau de toilette van Scotch and Soda is een belevenis voor je zintuigen.

Scotch and Soda parfum nu nog voordeliger

Bij wehkamp is het shoppen vertrouwd: je vindt bij ons goede producten tegen een scherpe prijs. In onze sale zijn de producten tijdelijk nog scherper geprijsd. Kijk gauw of jouw favoriete Scotch en Soda eau de parfum hier ook bij zit. Of koop nu vast een cadeautje tegen een wel hele aantrekkelijke prijs.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.