POP top teaser image

Rituals eau de parfum voor dames

1 resultaat
aanbevolen

1 resultaat

Omhels de geur van het oosten met Rituals

Hoewel Rituals een Nederlands bedrijf is dat zijn oorsprong vond aan de Herengracht neemt de geur van Rituals parfum voor dames je mee naar het oosten. Geniet van de kruidige geuren die mysterie en oriëntaalse schoonheid met zich meebrengen. Rituals heeft heerlijk geurende verzorgingsproducten, waaronder haarverzorgingsproducten en lichaamsverzorgingsproducten, en natuurlijk zoete, bloemige en houtachtige parfums. Welke Rituals eau de parfum voor dames past bij jou?

Voor iedere vrouw de perfecte Rituals parfum

Er is niets dat zo sterk herinneringen ophaalt als het ruiken van een luchtje. Het is daarom heel belangrijk dat je een parfum kiest dat bij je past en waarmee je graag geassocieerd wordt. In ons Rituals assortiment vind je de bloemige Ritual Of Oriental Essences Océan Infini, maar ook het populaire Rituals parfum voor dames in de roze flacon: het Himalaya parfum van Rituals. Als je bloemige parfums wat te zoet vindt, is de aardachtige Poème d'Azar van Rituals het perfecte parfum voor jou!

De heerlijkste Rituals luchtjes voor de beste prijs

Bij ons vind je jouw favoriete Rituals parfum voor dames voor een mooie prijs. Ben jij verliefd geworden op de Rituals parfum voor dames in blauw of in roze? Wij hebben regelmatig een aanbieding van Rituals parfum voor dames! Sla je favoriete luchtje in of maak volop gebruik van de aanbieding door meerdere luchtjes te kopen, zodat je nieuwe parfums kunt uitproberen. Als je een nieuw parfum wilt uitproberen, kies dan voor een Rituals parfum voor dames Mini, ook wel Rituals Travel genoemd. Dit zijn kleine flaconnetjes van 15 milliliter. Mini's zijn niet enkel handig voor het uitproberen van luchtjes, maar ze zijn ook ideaal om mee te nemen op reis.

Zo geniet jij optimaal van jouw Rituals parfum

Je Rituals parfum voor dames in de sale kopen is al een goed begin, maar er zijn nog meer manieren om optimaal van je parfum te genieten. Zo is het erg belangrijk dat je je parfum op de juiste manier aanbrengt. Veel dames spuiten het parfum op het haar of op de kleding, maar het beste spuit je het op de huid na het douchen. Wacht wel even tot je huid droog is. Wrijf de parfum niet in, maar laat het uit zichzelf intrekken. Op deze manier blijf je je parfum het langst ruiken en geniet je er optimaal van!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.