POP top teaser image

Katy Perry eau de parfum

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Katy Perry parfum: sterallures

Katy Perry is al jaren een van de populairste zangeressen. Het is dan ook niet vreemd dat haar parfums een wereldwijd succes zijn. Bij wehkamp ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar parfums, bijvoorbeeld een Katy Perry parfum. Bij ons shop je een Katy Perry parfum met 100 ml, maar ook een kleinere variant met 30 ml.

Eerbetoon aan haar liefde voor katten

In 2010 heeft de zangeres het eerste Katy Perry luchtje op de markt gebracht. Deze parfum, Purr genaamd, is geïnspireerd op haar liefde voor katten. Het parfum werd gelijk een daverend succes. Hierna zijn nog verschillende andere parfums op de markt verschenen, zonder kattige namen, zoals Katy Perry Mad Potion, Mad Love, Royal Revolution en haar bekendste parfum: Killer Queen.

Killer Queen: bloemige en sensuele geur

Katy Perry heeft al verschillende parfums uitgebracht. De meest bekende is haar parfum Killer Queen. Dit is een speels, verfijnd én krachtig parfum dat de rebelse geest van de beroemde zangeres weerspiegelt. Topnoten zijn wilde bessen, donkere pruim en akkoorden van bergamot. Door deze ingrediënten is het parfum Killer Queen een bloemige en sensuele geur die je nog lang op je huid blijft ruiken.

Warm, fruitig of bloemig

Als je een Katy Perry luchtje wilt kopen, dan heb je verschillende opties. Ben jij op zoek naar een bloemig en licht fruitige geur? Dan is Katy Perry eau de parfum Royal Revolution de beste optie voor jou. Ga je liever voor een warme, sensuele geur? Probeer dan Katy Perry's Mad Potion. Als je van warme, maar ook van bloemige geuren houdt, dan is Mad Love ook een goede optie. Dit is een betoverende geur voor brutale dames. Liever wat anders proberen? Bij wehkamp vind je ook parfums van Beyonce.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.