POP top teaser image

Guerlain eau de parfum

3 Resultaten
Aanbevolen

3 Resultaten

Ervaar de geuren van het Guerlain parfumhuis

Je bent bijna klaar om de deur uit te gaan, maar er ontbreekt nog één ding, de kers op de taart: een lekkere Guerlain parfum! In ons assortiment vind je je favoriete Guerlain parfum voor dames, bijvoorbeeld de Guerlain Mon, maar ook de heren hoeven niet achter te blijven. Vlak voordat zij de deur uitgaan, spuiten ze de overheerlijke Guerlain parfum voor heren op, zoals de kruidige Guerlain Homme Ideal, of een eau de toilette voor heren. In ons assortiment vind je heerlijke Guerlain luchtjes voor iedereen en je profiteert geregeld van een sale! Koop bijvoorbeeld het parfum Mon Guerlain in de aanbieding.

Het beroemde Franse parfumhuis

Guerlain werd in 1828 opgericht en had tot 2008 enkel parfumeurs in dienst die tot de familie Guerlain behoorden. Zowel de oprichter, Pierre-François-Pascal Guerlain, als zijn zoons en kleinzonen hadden een zeer goede neus. Pierre-François-Pascal Guerlain werd de hofleverancier van keizerin Eugéni en ook zijn nageslacht bracht parfums op de markt die door parfumliefhebbers met open armen werden ontvangen, waaronder de Shalimar parfum Guerlain die in 1925 geïntroduceerd werd.

Guerlain parfum waar je u tegen zegt

Guerlain is nog steeds een voorloper op het gebied van eau de parfum en eau de toilette. Als je de parfums van Guerlain nog nooit geroken hebt, is het zeker een aanrader om één of meerdere parfums van dit merk eens uit te proberen. Kies voor de Guerlain Mon eau de parfum voor dames of de Homme Ideal voor heren. Welk parfum van Guerlain je ook probeert, een sublieme geurervaring is gegarandeerd. Geniet extra van je aankoop door hem voor de beste prijs in huis te halen. Hebben wij bijvoorbeeld jouw geliefde Mon Guerlain in de aanbieding? Dan kun je dat koopje niet laten liggen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.