POP top teaser image

Givenchy eau de parfum voor dames

7 resultaten
aanbevolen

7 resultaten

Breakfast at Tiffany's met Givenchy parfum

Audrey Hepburn was niet alleen de bekende actrice en het symbool van elegantie, maar zij was ook de muze van Givenchy. Sterker nog, in veel van haar films, waaronder Breakfast at Tiffany’s, en in haar dagelijkse leven droeg zij creaties van Hubert de Givenchy. Givenchy, een haute-couturemerk, heeft niet enkel geweldige kleding, maar ook heerlijke parfum en eau de toilette op de markt gebracht die iedere vrouw een symbool maken van elegantie en klasse. Ga jij voor de Givenchy parfum L'Interdit, de Givenchy Irresistible parfum of wordt het de Dahlia Divin parfum? Natuurlijk kun je ook je partner een Givenchy eau de toilette voor mannen cadeau doen.

Welke Givenchy parfum voor dames kies jij?

Hubert de Givenchy is in 2018 overleden, maar hij laat de wereld een merk van ongekende luxe na. Ervaar het zelf met de Givenchy vrouwen parfum. Je vindt in de lijn eau de parfum van dit merk vooral bloemige geuren, waaronder de Givenchy parfum L'Interdit, de Live Irresistible Givenchy parfum en de Givenchy parfum Organza. Daarnaast vind je bij ons kruidige, zoete, houtachtige, frisse en fruitige parfums voor dames. Welke Givenchy parfum voor dames geeft jou het gevoel dat je in Breakfast at Tiffany’s bent beland?

Givenchy vrouwen parfum voor de allerbeste prijs

Parfum van een Frans haute-couturemodehuis kost natuurlijk meer dan een huismerk parfum. Toch kun jij jezelf verwennen met de heerlijkste parfum van Givenchy voor de mooiste prijs door je favoriete parfum bij ons in de aanbieding te kopen. De prijs van parfum is natuurlijk ook afhankelijk van de inhoud van de flacon. Weet jij zeker dat je bijvoorbeeld de Givenchy Irresistible parfum lekker vindt ruiken? Kies dan voor de grootste fles, zodat je relatief het goedkoopst uit bent.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.