POP top teaser image

Estée Lauder eau de parfum

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

Omring jezelf met de heerlijke geur van Estée Lauder parfum voor dames van wehkamp

Estée Lauder is een echt klassiek parfumhuis dat al sinds het midden van de vorige eeuw parfums op de markt brengt. Met meer dan honderd parfums is er voor elke vrouw wel wat te kiezen. Wij hebben dan wel niet alle parfums van Estée Lauder in ons assortiment, maar wel een heleboel. Je zou er hebberig van worden!

Ontdek jouw favoriete Estée Lauder parfum voor dames bij wehkamp

Ben jij ook altijd trouw aan jouw parfum of wissel je graag af? In de zomermaanden geven veel vrouwen de voorkeur aan een wat lichtere, fruitige geur, zoals Estée Lauder Modern Muse met een combinatie van fruit en bloemen. Deze geur staat voor stijl en zelfvertrouwen. Je herkent de geuren van mandarijn, jasmijn, vanille en lelie. De variant op de Estée Lauder Modern Muse is de Estée Lauder Modern Muse Le Rouge, en deze heeft meer drama in zich. Rood komt niet alleen voor in de naam van dit parfum, maar ook in de rode bes, framboos en rozen. Estée Lauder Beautiful is een van de populairste geuren van dit parfumhuis. Dit parfum is ook leuk om cadeau te geven. De geur is zoet en intens. Je voelt je omringd door duizend bloemen: een wel heel bijzonder cadeau voor een bijzonder persoon.

Houtachtige geuren in Estée Lauder Pleasures

Het Pleasure parfum is perfect als je van een houtachtig geurtype houdt. Het Pleasure parfum is geschikt voor elk seizoen en is gemaakt voor de moderne vrouw. De Pleasures lijn kent verschillende varianten.

Shop bij wehkamp alle producten van Estée Lauder

Ben je fan van de geuren van Estée Lauder Beautiful? Ontdek ook onze Estée Lauder lichaamsverzorging. Verzorg je gezicht met de speciale gezichtsverzorgingslijn van Estée Lauder.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.