POP top teaser image

Dolce & Gabbana eau de parfum

13 Resultaten
Aanbevolen

13 Resultaten

Meer dan alleen een geur

Prachtige flesjes, geuren die herinneringen oproepen, mooie benamingen: de Dolce Gabbana parfum is meer dan alleen maar een geur. Het is daarom niet gek dat de geuren van dit bekende modemerk hartstikke populair zijn!

De heerlijkste parfums voor dames en heren

Dolce & Gabbana richt zich met zijn parfums en eau de toilettes op zowel dames als heren. Dolce Gabbana parfum voor dames is er met een bloemige geur, maar ook met citrusgeuren, houtachtige geuren en fruitige geuren. In de reeks Dolce & Gabbana parfum voor heren vind je vooral houtachtige en kruidige geuren.

Kleine en grote flesjes

Dolce Gabbana parfum light blue is een geur die bij veel vrouwen geliefd is. Deze Dolce and Gabbana van 50 ml is een frisse geur met topnoten van groene appel, perzik en citroen. De Dolce & Gabbana The One parfum is ook in 50 ml verkrijgbaar, maar ook 75 milliliter is een optie. Een flesje Dolce & Gabbana van 75 ml is een goede keuze als je het geurtje al kent en graag de geur voor een langere tijd wil gaan gebruiken.

Geef een Dolce Gabbana parfum cadeau

Wil je iemand verrassen met een mooi cadeau? Dan is een Dolce Gabbana parfum een heel goede keuze! Koop bijvoorbeeld de Dolce & Gabbana The One parfum of de warme en kruidige Dolce & Gabbana Intenso Pour Homme eau de parfum. Wist je trouwens dat wij ook een Dolce & Gabbana geurgeschenkset verkopen? In zo'n geurgeschenkset zitten meerdere flesjes parfum, eau de toilette of lekkere body cream!

Vandaag bestellen en morgen al bij je thuis

Bestel je vandaag bij wehkamp? Dan mag je ervan uitgaan dat je het luchtje of de geschenkset morgen al in huis hebt! Shop dus nu je favoriete geur en profiteer van onze snelle service!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.