POP top teaser image

Eau de parfum voor dames

307 resultaten
aanbevolen

307 resultaten

Eau de parfum dames

Je hebt een date vanavond en jullie gaan samen op chic. Je hebt een prachtige jurk aan, je mooiste sieraden draag je erbij en sensuele schoenen. Maak je look dan helemaal af met een mooie make-up en een heerlijke eau de parfum voor dames.

Eau de parfum: een heerlijk assortiment

De collectie eau de parfum voor dames brengt je een heerlijk assortiment luxe damesgeuren van HUGO BOSS, Lancôme, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani en meer. De heerlijk rijke geuren omhullen je als een warme omhelzing. Niet alleen de geur is prachtig, ook de flacons zijn juweeltjes om te zien. Iedere flacon past perfect bij de belevenis van de eau de parfum en staat daardoor extra mooi op je toilettafel.

Mooie geuren voor iedere gelegenheid

De collectie eau de parfum voor dames heeft voor iedere gelegenheid een heerlijke geur. Ieder parfum gaat gepaard met een geweldige flacon. Het zijn gewoon kleine, glazen kunstwerkjes die je met veel plezier tentoonstelt op een toilettafel. De collectie bevat geuren van DSquared, HUGO BOSS, Viktor & Rolf en Chanel. Ook je favoriete merk zit er bij. Er zijn flacons in verschillende groottes van 30 tot 100 milliliter.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.