POP top teaser image

Coach eau de parfum

7 Resultaten
Aanbevolen

7 Resultaten

Coach parfum: het beste cadeautje voor jezelf of je partner

Op zoek naar Coach eau de parfum spray? Wij helpen je graag verder! In ons assortiment vind je heerlijk geurende Coach parfum voor dames en Coach eau de parfum voor heren. Daarnaast is er eau de toilette van Coach voor een subtielere geur. Of je nu op zoek bent naar een Coach Floral eau de parfum of een eau de parfum die een frisse, fruitige, houtachtige of zoete geur heeft; in de Coach collectie slaag je altijd.

Coach staat voor New Yorkse stijl en klasse

Coach is een merk dat opgericht werd in Manhattan in 1941. Het werd al snel een merk dat geassocieerd werd met klasse en luxe. In de Coach collectie vind je unieke geuren voor zowel dames als heren. Voor mannen is de Coach Platinum eau de parfum een populaire keuze, terwijl de Coach Dreams parfum bij dames zeer gewild is. Koop je eigen favoriete geurtje of doe je partner er één cadeau!

Coach eau de parfum spray kopen – waar let je op?

Wil je parfum kopen voor je partner? Er is een aantal zaken waar je op kunt letten om zo de beste keuze te maken. Let ten eerste op de grootte van de flacon. Als je zeker weet dat je partner een geurtje lekker vindt, kies je voor een Coach eau de parfum met 90 ml inhoud. Die gaat lekker lang mee! Heeft je partner de parfum nog nooit eerder opgehad? Kies dan voor een kleiner flaconnetje, zodat hij of zij de geur kan uitproberen. Let ook op de omschrijving van de geur. Is het bloemig, zoet, fruitig of houtachtig? Als je vrouw bijvoorbeeld eerder bloemige parfums heeft gekocht die ze lekker vond ruiken, dan is Coach Floral eau de parfum een veilige keuze! Houd je partner wel van de geur van parfum, maar vind hij of zij de geur aan de sterke kant? Kies dan voor een subtielere eau de toilette.

Je favoriete parfum voor Coach voor de beste prijs

Coach is een luxe merk en dat komt met een 'luxe' prijskaartje. Gelukkig vind je bij ons regelmatig heerlijke Coach parfum in de aanbieding. Dat maakt de parfum nog aantrekkelijker! Koop de Coach Platinum eau de parfum voor heren of Floral eau de parfum voor dames voor de allerbeste prijs.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.