POP top teaser image

Aftershave voor heren

14 resultaten
aanbevolen

14 resultaten

Verkoelende aftershave voor heren

Zoek je een aftershave om je huid na het scheren te ontsmetten en te kalmeren? Wil je een hydraterende lotion of een verzachtende balsem? Kies een aftershave voor mannen met pit en bekijk hier toonaangevende merken als BOSS, Van Gils, Giorgio Armani en Calvin Klein. Zoek je een heren aftershave in de aanbieding? Check de kortingen en pak je kans.

Waarom gebruik je een aftershave?

Scheren belast de huid. Voel je een bepaalde branderigheid na een scheerbeurt? Een geschikte aftershave verlicht de jeuk. Zie je hinderlijke scheerwondjes? Bedenk dat een aftershave dient als ontsmettingsmiddel. Voorkom huidirritatie en ontsmet, kalmeer en verzacht je huid na het scheren. Een goede heren aftershave hydrateert je huid en brengt een weldadige geur met zich mee. Ook bevat een aftershave verzorgende componenten. Zo ziet je huid er jonger uit.

Wil je een aftershave zonder of met alcohol?

Sommige lotions bevatten alcohol. Alcohol heeft een ontsmettende werking, maar een drogere huid kan het gevolg zijn. Heb je een gevoelige huid en zoek je een middel zonder alcohol? Bekijk de after shave lotion van L'Oréal. Deze heren aftershave bevat geen alcohol of kleurstoffen. Dit product verlicht het prikkende gevoel en geeft je een zachte huid. Heb je gezien dat dit middel natuurlijk berkensap bevat? Geef je de voorkeur aan een klassieke after shave van BOSS met alcohol? Geniet van de frisse en verleidelijke geur.

Gebruik je liever een balsem na het scheren?

Ben jij een liefhebber van balsem? Wij hebben diverse verkoelende producten. Hoe lijkt je de exotische geurencombinatie van Davidoff cool water after shave balsem of de verfrissende Eros balsem van Versace? Surf ook eens langs eau de cologne voor heren en eau de parfum voor heren.

Aftershave voor mannen: profiteer van de kortingen

Voelt je huid na het scheren droog of ruw aan? Behandel je huid met een ontsmettende en verkoelende heren aftershave in de aanbieding!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.