Gehwol Nagelweker

  GehwolNagelweker

  10.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Gehwol Nagelweker

  Gehwol Nagelweker maakt de harde nagelranden en de huid van de aangrenzende nagelriem weer zacht. Voorkomt eeltplekken en het ingroeien van de nagels.

  Ontdek de voordelen:
  •Makkelijk te doseren

  Werking
  Klachten door ingegroeide nagels en door schoeisel dat knelt worden vermindert. De nagels kunnen na gebruik weer ongehinderd groeien doordat de huid weer zacht wordt. De droge en tot scheuren neigende nagelhuid wordt kort na het inwerken elastisch en laat zich dan weer gemakkelijk terug schuiven.

  Gehwol Nagelweker maakt de huid rondom de nagels zacht en elastisch.

  Gebruik
  Verdikkingen en nagelranden 1-2 keer per dag bedruppelen tot de klachten zijn verdwenen.

  Contact met de ogen vermijden. Buiten bereik van kinderen houden.

  Heb je ruwe voeten? Gehwol Droge en Gesprongen Huid Balsem is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van vermoeide en ruwe voeten.

  Gehwol weet wat je voeten en benen nodig hebben.
  De producten van Gehwol worden veelvuldig gebruikt door professionals zoals pedicures en sporters. Maar Gehwol doet iedereen goed. Want je voeten dragen je elke dag en verdienen dat extra beetje aandacht! Bekijk hieronder meer producten van Gehwol.

  •Gehwol Droge en Gesprongen Huid Balsem is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van vermoeide, droge en ruwe voeten. Deze voetcrème helpt voetschimmel voorkomen.
  •Gehwol Been-Balsem is een verzorgend kruidenbalsem die een stimulerend effect heeft op de doorbloeding. Daarnaast maakt het product de huid glad en zacht.
  •Gehwol Eelt crème vermindert eelt en maakt de huid soepel en zacht.
  •Gehwol Soft en Care Verzorgende Voetpeeling is een weldadige peeling voor voeten en benen.
  •Gehwol Voetfris-Balsem beschermt, verfrist en verkoelt langdurig (sterk) belaste voeten die een branderig gevoel achterlaten.

  Zeep, bisabolol en hulpstoffen.
  lees meer

  Specificaties