Gears 5 (Xbox One), N.v.t.

  MicrosoftGears 5 (Xbox One)

  64.99
  nog 9 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Gears 5 (Xbox One)

  De wereld staat op het punt van instorten. De mensheid heeft door een misplaatst vertrouwen in technologie het einde van de wereld in gang gezet en een groep vijanden bundelt de krachten om alle overlevenden uit te schakelen. Reis als Kait door de grootste en mooiste Gears-wereld ooit om de oorsprong van de Locust te achterhalen en met je team te vechten om te redden wat er te redden valt. Gears 5 is de langverwachte sequel van een van de populairste game-franchises ooit.  De game komt in 2019 exclusief uit voor Xbox One en Windows 10. 

  -Alle speltypen in 4K Ultra HD-resolutie (Xbox One X) 
  -60 frames per seconde en HDR-technologie 
  -Gesplitst lokaal scherm of online coöp mode 
  -Cross-play tussen Xbox One en PC 
  -Beschikbaar op Xbox One en Windows 10 
  >Legal lines 
  "Copyright 2018 Microsoft Studios. Alle rechten voorbehouden. 'Gears 5' en 'Gears of War 5' zijn geregistreerde handelsmerken van de Microsoft-groep.” "Gears of War is een handelsmerk van Microsoft Corporation." 

  Functies en vereisten kunnen veranderen. Toegang tot online multiplayer: Xbox Live Gold (niet inbegrepen) is vereist voor online multiplayer op Xbox-consoles. Cross-play is alleen beschikbaar in landen waarin Xbox Live wordt ondersteund (zie xbox.com/live/countries). Functies kunnen variëren tussen versies van de game voor Xbox One, Xbox One X en Windows 10. 

  4K Ultra HD is niet beschikbaar op Xbox One- en Xbox One S-consoles. HDR is alleen beschikbaar op Xbox One Sen Xbox One X-consoles in combinatie met tv's die HDR ondersteunen. Xbox Play Anywhere: Hardwarevereisten kunnen variëren voor Windows 10-games.
  lees meer

  Specificaties