overzicht
Gear2play infinity drone
 • Uitverkocht

  Gear2playinfinity drone

  29.95
  3 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Drones

  Gear2play infinity drone

  Deze op afstand bestuurbare drone beschikt over meerdere motoren waardoor hij alle richtingen op kan vliegen. De infinity drone beschikt over een ingebouwde gyrotor welke zorgt voor extra stabiliteit tijdens het vliegen en de drone is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik (buiten, mits niet te veel wind). De 2,4 Ghz verbindingen zorgen ervoor dat je met meerdere personen tegelijk kunt vliegen zonder storingen. Mocht je het vliegen met deze drone reeds onder de knie hebben, probeer dan eens om een gave looping te maken door middel van de 3D looping knop op de controller.

  De Infinity Drone heeft nog een aantal ingebouwde features zoals een 'auto return' knop waarmee je de drone met 1 druk op de knop automatisch naar je zender laat terugkeren en de handige 'headless' functie. Deze speciale features verhogen de gebruiksvriendelijkheid van de drone en zorgen voor maximaal speelplezier.  Specificaties:

  De drone heeft drie verschillende ‘’speed-levels‘’ waardoor de drone geschikt is voor zowel beginnende vliegers als meer ervaren vliegers. De drone is makkelijk op te laden via de meegeleverde USB kabel. De oplaadtijd is ongeveer 40 minuten en speeltijd ca 8 minuten. Het materiaal van de drone is kunststof. De drone wordt geleverd inclusief een Lipo batterypack en excl. 2 AAA batterijen. Afmetingen van de drone zijn ongeveer 20 x 20 cm. Het gewicht is 0,571 kg.

  Specificaties:
  - 3 verschillende ‘’speed-levels‘’ waardoor de drone geschikt is voor zowel beginnende vliegers als meer ervaren vliegers
  - Opladen via de meegeleverde USB kabel
  - Oplaadtijd ca 40 minuten
  - Speeltijd ca 8 minuten
  - Materiaal kunstof
  - Exclusief 2 AAA batterijen
  - Afmetingen 20 x 20 cm
  - Gewicht 0,571 kg
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(3 reviews)
  Meest recent

  leuke makkelijke drone

  makkelijk voor zoonlief zelf te bedienen. stevige kwaliteit

  Super kwaliteit voor dit bedrag

  Een drone voor mijn zoon van 8 jaar en hij geeft er echt veel plezier mee. Het duurde zo'n 2 uur vliegen voordat hij er echt goed mee overweg kon maar nu is hij er heel handig mee. De drone is niet kapot te krijgen want heeft al in bomen en planten gehangen, is hard gevallen en tegen van alles aan gevlogen maar werkt nog prima. Eén keer is er een propellor afgebroken maar er zitten reserve bij. Voor dit bedrag kun je echt niet meer verwachten lijtk me. Opladen gaat eigenlijk best snel en een vliegtijd van 6 tot 8 minuten is vaak voldoende voor hem. Aanrader dus!

  Gave drone voor beginners!

  Mijn zoon heeft deze drone gekocht en heeft er veel plezier van. Hij heeft hier echt goed mee leren vliegen en is wil nu ook een drone met camera!

  toegevoegd aan winkelmand