Gear2play infinity drone

  Gear2playinfinity drone

  29.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Gear2play infinity drone

  Deze op afstand bestuurbare drone beschikt over meerdere motoren waardoor hij alle richtingen op kan vliegen. De infinity drone beschikt over een ingebouwde gyrotor welke zorgt voor extra stabiliteit tijdens het vliegen en de drone is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik (buiten, mits niet te veel wind). De 2,4 Ghz verbindingen zorgen ervoor dat je met meerdere personen tegelijk kunt vliegen zonder storingen. Mocht je het vliegen met deze drone reeds onder de knie hebben, probeer dan eens om een gave looping te maken door middel van de 3D looping knop op de controller.

  De Infinity Drone heeft nog een aantal ingebouwde features zoals een 'auto return' knop waarmee je de drone met 1 druk op de knop automatisch naar je zender laat terugkeren en de handige 'headless' functie. Deze speciale features verhogen de gebruiksvriendelijkheid van de drone en zorgen voor maximaal speelplezier.  Specificaties:

  De drone heeft drie verschillende ‘’speed-levels‘’ waardoor de drone geschikt is voor zowel beginnende vliegers als meer ervaren vliegers. De drone is makkelijk op te laden via de meegeleverde USB kabel. De oplaadtijd is ongeveer 40 minuten en speeltijd ca 8 minuten. Het materiaal van de drone is kunststof. De drone wordt geleverd inclusief een Lipo batterypack en excl. 2 AAA batterijen. Afmetingen van de drone zijn ongeveer 20 x 20 cm. Het gewicht is 0,571 kg.

  Specificaties:
  - 3 verschillende ‘’speed-levels‘’ waardoor de drone geschikt is voor zowel beginnende vliegers als meer ervaren vliegers
  - Opladen via de meegeleverde USB kabel
  - Oplaadtijd ca 40 minuten
  - Speeltijd ca 8 minuten
  - Materiaal kunstof
  - Exclusief 2 AAA batterijen
  - Afmetingen 20 x 20 cm
  - Gewicht 0,571 kg
  lees meer

  Specificaties