Garnier Skinactive Skin Nat Pure 3in1 - 150ml
 • beautydeal

  Garnier SkinactiveSkin Nat Pure 3in1 - 150ml

  4.498.99je bespaart 4.50
  Gel
  vandaag besteld, morgen in huis
  Beautydeals

  Beautydeals

  Profiteer van korting op dit artikel. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijzen. Deze prijzen zijn geldig t/m 19 april 2021.

  Garnier Skinactive Skin Nat Pure 3in1 - 150ml

  Pure Active 3-in-1 combineert 3 reinigingsproducten in één: een reinigingsgel, scrub en masker voor de complete gezichtsreiniging van de huid die last heeft van onzuiverheden. Een gecompliceerde routine is niet meer nodig! Garnier PureActive 3-in-1 met Klei Argile is speciaal voor de Gemengde Huid met Onzuiverheden.

  1. Reinigt: De formule met eucalyptus extract, salicylzuur en een derivaat van zink, reinigt en verwijdert onzuiverheden. Breng aan op een vochtig gezicht en masseer het licht in. Goed afspoelen.
  2. Scrub: Bevat puimsteen en vulkaansteen om dode huidcellen te verwijderen en poriën te ontstoppen. Masseer in met ronddraaiende bewegingen met nadruk op het voorhoofd, neus en kin. Goed afspoelen.
  3. Masker: Verrijkt met witte klei, vermindert het glimmen van de huid. Breng 2 tot 3 keer per week aan op een droog gezicht. Laat 3 minuten intrekken. Goed afspoelen met water. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk spoelen met water. Houd langere tijd aan tussen applicaties bij irritatie of droogheid.

  Voordelen
  Pure Active 3-in-1 met witte klei combineert 3 reinigingsproducten in één: een reinigingsgel, scrub en masker voor de complete gezichtsreiniging van de huid die last heeft van onzuiverheden. Een gecompliceerde routine is niet meer nodig!

  Het resultaat*
  Pure Active 3-in-1 zuivert, scrubt en egaliseert de huid met de volgende resultaten:
  • Reiniging: Verwijdert overtollig talg met 99%
  • Scrub: Poriën lijken ontstopt bij 100%
  • Masker: Imperfecties lijken zichtbaar verminder bij 100%

  *Consumententest bij 60 vrijwilligers – 4 weken.

  Hoe te gebruiken?
  1. Als reiniger: Breng dagelijks aan op een vochtig gezicht en masseer licht in. Goed afspoelen.
  2. Als scrub: Masseer in met ronddraaiende beweging met de nadruk op voorhoofd, neus en kin. Goed afspoelen.
  3. Als masker: Breng 2 tot 3 keer per week aan op een droog gezicht. Laat 3 minuten intrekken. Goed afspoelen. Vermijd de oogcontouren.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking