Garnier Skinactive Micellair Water Droge en Gevoelige Huid - 400ml
 • black friday
 • -50%

  Garnier SkinactiveMicellair Water Droge en Gevoelige Huid - 400ml

  6.993.49je bespaart 3.50
  vandaag besteld, morgen in huis
  Black Friday deals!

  Black Friday deals!

  Profiteer t/m 30 november van hoge kortingen op geselecteerde artikelen. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Garnier Skinactive Micellair Water Droge en Gevoelige Huid - 400ml

  Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater voor de Droge Huid verwijdert make-up, reinigt en hydrateert in 1 handeling het gezicht, de ogen en de lippen, zonder af te spoelen. Micellen trekken onzuiverheden aan als een magneet en verwijderen deze van de huid zonder te wrijven. Verrijkt met hydraterende glycerine, vermindert onze geurloze formule een trekkerige, droge huid. Breng aan op het gezicht, ogen en lippen met een wattenschijfje.

  De voordelen:
  Deze geurloze formule van Garnier Micellair reinigingswater is geschikt voor een droge huid. Het micellair water is verrijkt met micellen die afkomstig zijn uit de farmacie. Het zijn reinigende deeltjes die als een magneet onzuiverheden, make-up en talg op de huid aantrekken en zo van de huid verwijderen, zonder te wrijven. Speciaal om een trekkerige en droge huid tegen te gaan, is dit Micellair reinigingswater verrijkt met hydraterende glycerine.

  Het resultaat:
  De volgende resultaten worden behaald in één handeling zonder af te spoelen!
  • Reinigt de huid
  • Verwijdert make-up
  • Verzacht de huid

  Hoe te gebruiken:
  Een gezonde huid begint met goede reiniging. Pak je micellair reinigingswater, een paar wattenschijfjes, and there you go!
  Om je gezicht zo goed mogelijk te reinigen volgt hier een kort stappenplan:

  Stap 1: Voorbereiden
  Breng twee wattenschijfjes met micellair reinigingswater aan op je ogen.

  Stap 2: Verwijder je make-up
  Verwijder je make-up door van onder naar boven over je wimpers te bewegen.

  Stap 3: Reinig je ogen
  Haal de wattenschijfjes richting de buitenste ooghoeken. Herhaal dit totdat je oogleden en wimpers perfect gereinigd zijn.

  Stap 4: Reinig je gezichtshuid
  Haal het wattenschijfje met micellair reinigingswater over je gehele gezicht. Begin aan de buitenkant rondom je gezicht, ga dan richting de wangen, het voorhoofd en eindig met de hals! Maak de juiste beweging: Van de hals, naar de bovenkant van het gezicht, en vervolgens van de neus richting de oren. Gebruik iets meer druk op de T-zone: voorhoofd, neus en kin.

  TIP: Denk er ook aan om ´s morgens je gezicht te reinigen, als goede basis voor je dagcrème.

  • Garnier gebruikt, waar mogelijk, actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong – antioxidanten – en combineren ze met in de gezichtsverzorging welbekende actieve ingrediënten.
  • Producten met wetenschappelijk bewezen doeltreffendheid.
  • Producten die dermatologisch getest zijn en geschikt zijn voor elk huidtype.
  lees meer

  Specificaties