Garnier Ambre Solaire Zonneolie SPF 30 - 150 ml
 • -40%

  Garnier Ambre SolaireZonneolie SPF 30 - 150 ml

  19.4911.69je bespaart 7.80
  vandaag besteld, morgen in huis

  Garnier Ambre Solaire Zonneolie SPF 30 - 150 ml

  Garnier Ambre Solaire Zonneolie SPF 30:
  • Efficiënte bescherming tegen UVA en UVB straling
  • Optimale bruining
  • Diepe teint
  • Satijnen glans

  HET PRODUCT:
  Deze zonneolie helpt bij het verkrijgen van een diepe, langdurige teint. De olie voedt de huid zonder vettig en plakkerig aan te voelen. Voor een optimale teint en een satijnen glans van de huid. De olie heeft een zeer aangename geur en door de spray is de olie gemakkelijk in gebruik. Zonbeschermingsfactor 30 is geschikt voor de lichte huid die gemakkelijk bruint.

  HOE WERKT HET:
  Door de lage zonbeschermingsfactor biedt deze olie maar een geringe bescherming tegen de schadelijke UVA- en UVB-stralen. De formule is verrijkt met verzorgende karitéboter voor een zijdezacht gevoel.

  HOE TE GEBRUIKEN:
  Niet in het gezicht spuiten. Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.
  lees meer

  Specificaties