Garnier Ambre Solaire zelfbruinende milk, Nude
 • black friday
 • -50%

  Garnier Ambre Solairezelfbruinende milk

  14.997.49je bespaart 7.50
  vandaag besteld, morgen in huis
  Black Friday deals!

  Black Friday deals!

  Profiteer t/m 30 november van hoge kortingen op geselecteerde artikelen. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Garnier Ambre Solaire zelfbruinende milk

  Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Zelfbruinende Melk:

  • Verrijkt met abrikozenpitolie
  • Biedt een natuurlijk teint
  • Laat geen strepen achter

  HET PRODUCT:
  De zelfbruinende melk geeft een mooi bruine teint en hydrateert de huid. De formule is verrijkt met voedende abrikozenpitolie en biedt een stralende, natuurlijk bruine teint, zonder strepen tot een week lang.

  HOE WERKT HET:
  De actieve natuurlijke zelfbruinende bestanddelen zorgen voor een stralende, natuurlijke en egale bruine teint. De rijke textuur van de melk hydrateert uw huid tot 12 uur.

  HOE TE GEBRUIKEN:
  Scrub de huid voor het aanbrengen van het product, voor een langer behoud van uw teint. Droog u daarnaast goed af, dit zal zorgen voor een streeploos resultaat. Breng het product gelijkmatig aan en verdeel door het maken van draaibewegingen. Vermijd de wenkbrauwen en haaraanzet. Was uw handen goed na ieder gebruik. Uw teint verschijnt binnen enkele uren. Let op: Dit product beschermt de huid niet tegen UV stralen. Bij contact met de ogen onmiddelijk en overvloedig met water spoelen. Vermijd daarnaast contact met textiel.
  lees meer

  Specificaties