Garnier Ambre Solaire Reisformaat Baby in the Shade zonnebrandcrème SPF 50+ - 50 ml, Baby's
 • Uitverkocht

  Garnier Ambre SolaireReisformaat Baby in the Shade zonnebrandcrème SPF 50+ - 50 ml

  7.99
  Baby's
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Garnier Ambre Solaire Reisformaat Baby in the Shade zonnebrandcrème SPF 50+ - 50 ml

  Ambre Solaire Baby In The Shade met SPF 50+:
  • Getest onder pediatrisch toezicht
  • Zonder parfum, parabenen en kleurstoffen
  • Speciaal voor de tere baby huid
  • Zeer hoge bescherming

  Het product
  Deze ultra-zachte beschermende zonnecrème is speciaal ontwikkeld om de tere huid van baby's tot 36 maanden te beschermen. Zelfs onder een parasol in de schaduw wordt de huid van baby's blootgesteld aan indirecte UV stralen die kunnen reflecteren op water (10%), zand (25%) en gras (4%). De hypoallergene formule zonder parfum, parabenen en kleurstoffen is getest onder pediatrisch toezicht. Minerale filter, zeer hoge beschermingsfactor 50+ speciaal voor de tere babyhuid en in handig reisformaat zodat het overal mee naartoe kan worden genomen; het strand, het park, het past gemakkelijk in de tas van mama!

  Hoe werkt het?
  Zeer hoge bescherming tegen (in)directe UVB en UVA-stralen dankzij een optimale formule verrijkt met een minerale filter om verbranding en lange termijn beschadiging van de huid te voorkomen. Speciale formule voor optimale tolerantie, zacht voor de tere babyhuid.

  Hoe te gebruiken?

  Advies 1:
  Breng een waterresistent zonnebrandproduct met hoge zonbeschermingsfactor (SPF) aan.
  Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Vermijd contact met textiel.

  Advies 2:
  Blijf in de schaduw, vooral tussen 11u en 15u.
  Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon.

  Advies 3:
  Bescherm uw kind met een hoofddeksel, zonnebril en een T-shirt.
  lees meer

  Specificaties