overzicht
Ambre Solaire hydraterende zonnebrand SPF30 - 200 ml, Zonnefactor SPF 30
 • actie
 • -50%

  Garnier Ambre SolaireAmbre Solaire hydraterende zonnebrand SPF30 - 200 ml

  17.998.99je bespaart 9.-
  Zonnefactor SPF 30
  vandaag besteld, morgen in huis

  Tot 50% korting
  Profiteer nu van kortingen tot 50% op heel veel verzorging met dit actielabel! De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig t/m 29 juli 2019.

  Ambre Solaire hydraterende zonnebrand SPF30 - 200 ml

  Ambre Solaire hydraterende zonnebrand:
  • Met karité boter
  • Verrijkt met vitamine C
  • 24uur hydratatie
  • Trekt snel in zonder plakkerig gevoel
  • Geavanceerde fotostabiele UVA en UVB bescherming

  Garnier Ambre Solaire hydraterende zonnebrand
  Deze hydraterende zonnemelk beschermt tegen de zon en voorkomt uitdroging van de huid. De textuur is niet vet en plakt niet. Het is gemakkelijk aan te brengen, trekt snel in en laat geen witte strepen achter. Zonbeschermingsfactor 30+ is geschikt voor de lichte huid die makkelijk bruint. Dermatologisch getest.

  Hoe werkt het?
  De formule bevat Mexoryl® SX, een geavanceerd gepatenteerd filtersysteem. Dit biedt bescherming tegen de schadelijke effecten van en vroegtijdige huidveroudering door UVA en UVB-stralen. Daarnaast is de formule verrijkt met antioxidant Vitamine Cg en kariteboter om de huid optimaal te hydrateren.

  Hoe te gebruiken?
  Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  toegevoegd aan winkelmand