Zonnebrandcrème & aftersun
Garnier Ambre Solaire Clear Protect SPF 20 - 200 ml - zonnebrandspray

  Garnier Ambre SolaireClear Protect SPF 20 - 200 ml - zonnebrandspray

  18.99
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Garnier Ambre Solaire Clear Protect SPF 20 - 200 ml - zonnebrandspray

  Ambre Solaire Clear Protect Zonnebrandspray met Factor 20
  • Geen witte strepen en 100% niet vet
  • Zeer waterresistent
  • Transparant
  • Fotostabiele bescherming

  HET PRODUCT:
  De zeer waterbestendige en transparante formule is gemakkelijk aan te brengen, niet vet, trekt snel in en laat geen witte strepen achter. Zonbeschermingsfactor 20 is geschikt voor de huid die gemakkelijk bruint.

  HOE WERKT HET:
  De formule bevat een geavanceerd en gepatenteerd filtersysteem. Dit biedt bescherming tegen de schadelijke effecten van en vroegtijdige huidveroudering door UVA en UVB-stralen.

  HOE TE GEBRUIKEN:
  Niet direct in het gezicht spuiten. Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag (tussen 11u en 15u). Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook bij gebruik van een zonnebrandproduct, want deze biedt géén 100% bescherming. Het is aanbevolen om een pet of hoed, T-shirt en zonnebril te dragen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.
  lees meer

  Specificaties