Garnier Ambre Solaire Ambre Solaire Natural bronzer - 150 ml, Bronzer

  Garnier Ambre SolaireAmbre Solaire Natural bronzer - 150 ml

  17.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Garnier Ambre Solaire Ambre Solaire Natural bronzer - 150 ml

  Ambre Solaire Natural Bronzer - 150 ml - Zelfbruinende droge olie met kokosnoot:

  • Zelfbruinende olie voor gezicht en lichaam
  • Voedt en geeft een bruine teint zonder strepen
  • Met kokosolie

  Het product
  De 2-in-1 bi-phase Droge Zelfbruinende Olie verbruint en voedt uw huid. Verrijkt met voedende kokosolie, biedt het een stralende, natuurlijk bruine teint zonder strepen, die tot 1 week kan duren. Uw teint na gebruik van deze self tan verschijnt binnen 1 uur.

  Hoe te geruiken
  Niet direct in het gezicht spuiten. Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Vermijd contact met textiel.

  Tips in de zon
  Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag (tussen 11u en 15u).Blijf niet te lang in de zon, ook bij gebruik van een zonnebrandproduct, want deze biedt géén 100% bescherming. Om de bescherming te behouden regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Babies en jonge kinderen niet blootstellen aan direct zonlicht.Het is aanbevolen om een pet of hoed, T-shirt en zonnebril te dragen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon.

  Ingrediënten
  885210 4 - INGREDIENTS : DIMETHICONE, GLYCERIN, AQUA / WATER, ISODODECANE, DIHYDROXYACETONE, CI 60725 / VIOLET 2, TOCOPHEROL, COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL, SODIUM CHLORIDE , HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CITRAL, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L C226966/1).
  lees meer

  Specificaties