Garnier Ambre Solaire aloe water factor 50 - zonbescherming, Zonnefactor SPF 50
 • pinksterdeals
 • -52%

  Garnier Ambre Solairealoe water factor 50 - zonbescherming

  20.999.99je bespaart 11.-
  Zonnefactor SPF 50
  vandaag besteld, maandag in huis
  Pinksterdeals!

  Pinksterdeals!

  Ontvang tijdens het Pinksterweekend tot 50% korting op beauty. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig tot en met maandag 1 juni 2020.

  Garnier Ambre Solaire aloe water factor 50 - zonbescherming

  Ambre Solaire UV Water
  • Beschermt de huid tegen UVB en UVA stralen
  • Verfrist de huid onmiddellijk
  • Verrijkt met Aloë Vera voor 24u hydratatie

  Ambre Solaire UV Water
  Voor het eerst, hoge bescherming in een waterige-structuur. Deze innovatieve formule is verrijkt met Aloë water voor een gehydrateerde huid en een zijdezacht gevoel. Plakt niet, trekt snel in en geeft niet af.

  Hoe te gebruiken?
  Breng vlak voor blootstelling aan de zon, een zichtbare en royale laag aan en verdeel deze gelijkmatig. Laat deze laag drogen en breng opnieuw aan (een onvoldoende hoeveelheid van het product verlaagt het beschermingsniveau aanzienlijk). Om de bescherming te behouden regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Niet in het gezicht spuiten. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen onmiddellijk en grondig uitspoelen. Blijf niet te lang in de zon, zelfs niet wanneer een zonnebrandproduct wordt gebruikt, omdat het geen 100% bescherming geeft. Baby's en jonge kinderen niet blootstellen aan direct zonlicht. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen.
  lees meer

  Specificaties