overzicht
Ambre Solaire 12h hydratatie zonnebrand spray SPF30 - 200 ml, Zonnefactor SPF 30
 • zomerdeal
 • -50%

  GarnierAmbre Solaire 12h hydratatie zonnebrand spray SPF30 - 200 ml

  18.499.24je bespaart 9.25
  Zonnefactor SPF 30
  vandaag besteld, morgen in huis
  Tot 50% korting

  ZOMERDEAL
  Profiteer t/m 28 mei 2019 van kortingen tot 50% op heel veel mode, beauty, wonen en meer! De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Ambre Solaire 12h hydratatie zonnebrand spray SPF30 - 200 ml

  Ambre Solaire Hydraterende Zonnespray met SPF 30
  • Geeft 24U hydratatie
  • Trekt snel in
  • Beschermt tegen UVA/UVB-straling
  • Verrijkt met karité boter
  • Is waterproof

  HET PRODUCT:
  Hoge bescherming voor de lichte huid die langzaam bruint. Dit product is verrijkt met karité boter en beschermt afdoend tegen zonbescherming en vroegtijdige huidveroudering door de zon. De langdurige vochtinbrengende werking houdt de huid gehydrateerd tijdens blootstelling aan de zon dankzij een plantaardig hydraterend complex.

  HOE TE GEBRUIKEN:
  Schudden voor gebruik. Niet in het gezicht spuiten. Breng vlak voor blootstelling aan de zon een royale laag van het product gelijkmatig aan door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, zweten of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en overvloedig spoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Een zonbeschermingsproduct geeft geen 100% bescherming tegen de zon. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt sterk aanbevolen. Baby's en jonge kinderen niet blootstellen aan direct zonlicht. Vermijd contact met textiel.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.

  Kenmerken
  - Zonbeschermingsfactor 30
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  toegevoegd aan winkelmand