Garmin VivoActive 4 L smartwatch
 • 50.- tegoed

  GarminVivoActive 4 L smartwatch

  269.45
  Grijs
  vandaag besteld, morgen in huis
  50.- Garmin tegoed

  50.- Garmin tegoed

  bij aankoop van deze Garmin smartwatch. Deze actie geldt t/m 15 juni 2020. Hoe werkt de actie? ga na aankoop naar: https://www.garmin.com/nl-NL/spring-2020/ en registreer je aankoop. Je ontvangt dan 50.- tegoed voor de Garmin shop.

  Garmin VivoActive 4 L smartwatch

  Garmin smartwatch VIVOACTIVE 4 L - SHADOW GREY/STAINLESS
  Met de Garmin Vivoactive 4L haal je een multifunctionele smartwatch in huis. De smartwatch ondersteunt je in het dagelijks leven met het doen van betalingen, afspelen van muziek en monitort je bij het sporten.  Op sportief gebied kun je de Vivoactive 4L gebruiken als hartslagmeter, heeft hij een ingebouwde GPS en beschikt het horloge over en Pulse Ox functie waarmee je het zuurstof in je bloed kunt meten. Verder is de smartwatch waterdicht, beschikt deze over geanimeerde work-outs en kun hem gebruiken bij contactloos betalen.

  De Vivoactive 4 L is groter en gaat langer mee dan de 4 S. De 4L heeft een batterijduur van achtdagen in smartwatch mode en 6 uur in GPS en muziekgebruik en het scherm is een halve centimeter groter. De 4s gaat korter mee, zeven dagen in smartwatch mode en vijf uur in GPS en muziekgebruik.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie