Garmin DRIVESMART 55 LM navigatiesysteem, Zwart

  GarminDRIVESMART 55 LM navigatiesysteem

  152.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Garmin DRIVESMART 55 LM navigatiesysteem

  Voor chauffeurs die graag nieuwe avonturen beleven tijdens het reizen, is het Garmin DriveSmart 55 navigatietoestel de ultieme reisgenoot. Met eenvoudige menu's en eenvoudig te lezen kaarten kun je met Garmin DriveSmart 55 gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen snel bekijken op een helder, randloos 5.5-inch touchscreen met hoge resolutie. Verkeers- en kaartupdates zijn inbegrepen samen met nuttige bestuurderswaarschuwingen om veiliger rijden te bevorderen.

  Haat het verkeer niet. Vermijd het.
  Wees slimmer dan files door ze helemaal te vermijden met tijdige waarschuwingen die alternatieve routes suggereren, zodat je niet te maken krijgt met werkzaamheden of ongevallen. Garmin Digital Traffic is direct klaar voor gebruik, dankzij de meegeleverde verkeersinformatiekabel; Je hoeft jouw navigatietoestel niet met een smartphone te koppelen voor verkeersinformatie. Indien gewenst, is de live verkeersinformatie beschikbaar wanneer je gekoppeld bent met je telefoon.

  Spraakgestuurde navigatie
  Zeg "OK, Garmin" en je navigatietoestel kan luisteren naar spraakopdrachten en navigeren naar de gewenste locatie.

  Geniet van een betere reis met TripAdvisor
  Bekijk beoordelingen van TripAdvisor reizigers voor hotels, restaurants en attracties, langs de route of in de buurt van de bestemming.

  Wi-Fi houdt je up-to-date
  Met behulp van de ingebouwde Wi-Fi connectiviteit kun je jouw kaarten en software zonder computer eenvoudig up-to-date houden.

  De voordelen van Bluetooth technologie
  Door het koppelen van Garmin DriveSmart 55 met een compatibele smartphone kun je handsfree bellen met draadloze Bluetooth technologie.

  Toegang tot real-time functies
  Combineer dit slimme navigatietoestel met je telefoon en download de Garmin Drive app. Dit geeft je toegang tot real-time informatie, waaronder live parkeerinformatie, flitspalen, live verkeersinformatie en weersomstandigheden. Wanneer je verbonden bent, worden tekstberichten en andere meldingen van jouw telefoon aan de zijkant van het navigatiescherm weergegeven.

  Waarschuwingen voor de bestuurder: Ken je omgeving
  Om het veiliger rijden te bevorderen en het situatiebewustzijn te vergroten, wordt je als bestuurder gewaarschuwd voor scherpe bochten, snelheidsveranderingen, flitspalen, spoorwegovergangen en meer.

  Kaarten eenvoudig gemaakt
  De eenvoudige en makkelijk te bekijken kaarten tonen 3D-gebouwen en terrein, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om naar de gewenste locatie te navigeren.

  Garmin Real Directions
  Makkelijk te begrijpen, gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen leiden je, met straatnamen, winkelnamen en herkenbare oriëntatiepunten (bijv. "Sla rechtsaf na het rode gebouw").

  Gemakkelijker zoeken, sneller vinden
  Een zoekveld maakt het gemakkelijk om adressen en miljoenen nuttige punten te vinden. Wanneer je een spelfout maakt, wordt je voorzien van zoekresultaten die vergelijkbaar zijn met wat je hebt ingevoerd.
  lees meer

  Specificaties

  MerkGarmin
  FabriekstypeDRIVESMART 55 LM
  KleurZwart
  Type navigatieAuto
  TMC-mogelijkheid
  Live services
  Lifetime trafficJa, altijd aan
  bekijk alle specificaties
  GarantieBluetooth

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.