Garmin DRIVE 5 EUROPA MT-S autonavigatie, Zwart

  GarminDRIVE 5 EUROPA MT-S autonavigatie

  97.-
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Garmin DRIVE 5 EUROPA MT-S autonavigatie

  Dit Garmin DRIVE 5 EUROPA MT-S autonavigatie heeft een duidelijk 5 inch beeldscherm. Dit GPS-navigatietoestel bevat handige waarschuwingen voor de bestuurder om veiliger te rijden, live services die je actuele informatie geven en ingebouwde gegevens van TripAdvisor zodat je op reis alles wat je nodig hebt kunt vinden. De Garmin wijst de weg.

  Waarschuwingen voor de bestuurder

  Om veiliger te rijden en uw omgevingsbewustzijn te vergroten, biedt de Garmin Drive biedt waarschuwingen voor de bestuurder om veiliger te rijden. Zo geeft hij waarschuwingen voor scherpe bochten, wijzigingen in de maximumsnelheid, spoorwegovergangen en dierenoversteekplaatsen. Bovendien zal het navigatietoestel jou waarschuwen als je in de verkeerde rijrichting rijdt op een eenrichtingsweg en als je in de buurt bent van scholen of in schoolzones. Ontvang meldingen voor flitspalen in de buurt en zelfs vermoeidheidswaarschuwingen die aangeven dat je misschien even moet pauzeren nadat je meerdere uren hebt gereden.

  Live services voor uw Drive

  Wees files voor met tijdbesparende alternatieve routes of door ze volledig te vermijden. Bespaar ook tijd door de live-informatie, je hoeft niet meer naar een parkeerplaats te zoeken. Download voor verkeerswaarschuwingen, relevante omleidingen en actuele weersverwachtingen de Smartphone Link app, waarmee je jouw Garmin Drive kunt koppelen aan een compatibele smartphone. Wanneer je jouw bestemming nadert, hebje geen parkeerstress meer omdat je de tarieven en beschikbaarheid van parkeerplaatsen kunt bekijken. De Smartphone Link app heeft ook LiveTrack, waarmee je als bestuurder jouw locatie kunt delen zodat jouw vrienden jouw locatie kunnen volgen, of je nou boodschappen in het dorp aan het doen bent of op een lange rondreis bent.

  Uw reis wordt beter dankzij TripAdvisor
  Bekijk beoordelingen voor nuttige punten op jouw reis, zoals hotels, restaurants en attracties, langs jouw route of in de buurt van jouw bestemming. Vanaf de grootste reiswebsite ter wereld kun je direct in jouw auto de plekjes zien die de hele reis deel laten uitmaken van de bestemming. Vind ook nieuwe attracties met de ingebouwde Reisplanner, die jouw reizen leuker maakt door onderweg interessante plaatsen aan te wijzen.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieBluetooth