Garmin DEZL LGV1000MT-D EU navigatiesysteem
 • uitverkocht

  Garmin DEZL LGV1000MT-D EU navigatiesysteem

  699.99
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  Garmin DEZL LGV1000MT-D EU navigatiesysteem

  De Garmin dēzl LGV1000 is speciaal ontworpen voor vrachtwagens en heeft een helder, duidelijk aanraakscherm van 10 inch, dat je eenvoudig kunt aflezen in de cabine en op intuïtieve wijze kunt bedienen. Profiteer van de optie om jouw navigatiescherm in liggende of staande modus weer te geven.

  Aangepaste vrachtwagenroutes
  Voer gewoon jouw vrachtwagenprofiel in (instelbaar op hoogte, gewicht, lengte, breedte en gevaarlijke stoffen) en ontdek welke routes het meest geschikt zijn voor jouw vrachtwagen en lading. Rijdt u door een onbekende omgeving? Vergroot jouw omgevingsbewustzijn door populaire vrachtwagenroutes te bekijken die door andere vrachtwagenchauffeurs worden gebruikt.

  Truck parking Europe
  Wil je jouw vrachtwagen parkeren? Met de Truck Parking Europe-gegevens kun je zoeken naar parkeerplaatsen langs de route. Filter op gewenste voorzieningen als WiFi, douches, beveiligingsniveau en nog veel meer. Bovendien kun je met de mobiele Garmin Drive app controleren of er parkeerplaatsen beschikbaar zijn, waardoor je te drukke parkeerplaatsen kunt vermijden.

  Waarschuwing voor bestuurders
  Met het oog op veiliger rijden en een groter omgevingsbewustzijn ontvang je als bestuurder waarschuwingen voor scherpe bochten, snelheidsveranderingen, spoorwegovergangen en meer.

  Begeleiding bij laden en docken
  Dankzij onze toonaangevende begeleiding bij het laden en docken, worden er potentiële laadzones of opslaglocaties weergegeven wanneer u uw bestemming nadert. Hierdoor weet je meteen waar je naartoe moet.

  Digitale verkeersinformatie
  De meegeleverde DAB-verkeersinformatiekabel is klaar voor gebruik en biedt tijdige en nauwkeurige updates van de verkeerssituatie. Hiermee vermijdt je ongevallen, bouwwerkzaamheden en andere obstakels.

  Bevestigingsopties
  De dēzl LGV1000 wordt geleverd met verschillende bevestigingsopties, waaronder een magnetische steun met een krachtige zuignap, een schroefbevestiging en een 1-inch kogelsteunadapter met AMPS-plaat die compatibel is met een RAM-steun.
  lees meer

  Specificaties

  MerkGarmin
  FabriekstypeDEZL LGV1000MT-D EU navigatiesysteem
  KleurZwart
  Type navigatieVrachtwagen
  TMC-mogelijkheidLive TMC
  Live services
  Lifetime trafficJa, altijd aan
  bekijk alle specificaties
  GarantieBluetooth

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.