Gardena SMART System Set
 • Uitverkocht

  GardenaSMART System Set

  1999.-1199.39je bespaart 799.61
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Gardena SMART System Set

  Met deze Gardena SMART System set van Gardena kun je de besproeiing en het maaien van je tuin/gazon volledig automatiseren. Je stelt sproeitijden en maaibeurten moeiteloos in met de app voor je smartphone of tablet. De set bestaat uit een SMART Gateway (basis), SMART Water Control (watercomputer), SMART Sensor en de SMART Sileno robotmaaier. Deze vier artikelen werken moeiteloos met elkaar.

  SMART Gateway
  De SMART Gateway is het basisstation van de SMART System Set. Deze verzamelt informatie van de SMART Sensor en stuurt met door middel van deze meetgegevens de SMART Water Control aan. Dit basisstation kan je besturen met de app voor de smartphone of tablet.

  Smart Water Control
  Met deze SMART Water Control watercomputer kun je de besproeiingsduur instellen van 1 minuut tot 10 uur per dag. De frequentie is in te stellen tot 6 besproeiperiodes per dag met een keuze van dagen in de week. De watercomputer wordt aangestuurd door de SMART Gateway. Je stelt dus gemakkelijk de meest geschikte besproeiingstijden in via de smartphone en laat het Smart System deze volautomatisch uitvoeren.

  - Kraanaansluiting: 26,5mm (G 3/4) en 33,3mm (G 1)
  - Druk: 0,5-12 bar
  - Werkt op 3x1,5V batterijen, niet meegeleverd

  SMART Sensor
  De Smart Sensor van Gardena informeert je over de actuele omstandigheden in jouw tuin. De sensor meet onder andere bodemvochtigheid, lichtintensiteit en de temperatuur. Door deze informatie is precies te bepalen wat de tuin nodig heeft. Deze informatie geeft de sensor door aan de SMART Gateway.

  - Bodemvochtigheid: 0-100%
  - Lichtsterkte: 3-200.000 lux
  - Buitentemperatuur: -40 t/m +100ºC
  - Werkt op 2x1,5V batterijen, niet meegeleverd

  SMART Sileno
  Deze SMART Sileno robotmaaier onderhoudt uit zichzelf gazons tot 1000 m² met een hellingshoek van max. 35%. De maaier kan op afstand worden geprogrammeerd via de Smart System app waarbij de maaitijden worden afgestemd op de besproeiingstijden van de Smart Water Control, zo wordt er nooit tegelijk gemaaid en gesproeid. Als de accu van de robotmaaier leeg is dan rijdt hij uit zichzelf naar het laadstation om daar op te laden.

  - Voor gazons tot max. 1000 m2.
  - Maaicapaciteit van 37 m2 per uur
  - Max. hellingspercentage 35%
  - Maaihoogte: 20-60 mm
  - Maaibreedte: 22 cm
  - Maaitijd: 60 min
  - Oplaadtijd: 60 min
  lees meer

  Specificaties

  Garantie