overzicht
Gardena R40Li robot grasmaaier, 400
 • Sale
 • -25%

  GardenaR40Li robot grasmaaier

  1099.-824.24je bespaart 274.76
  400
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Gardena R40Li robot grasmaaier

  Deze R40Li robot grasmaaier van Gardena is de oplossing als je klaar bent met elke week het gras te maaien. Deze grasmaaier neemt al het werk uit handen en maait ongemerkt strakker dan dat je zelf zou kunnen. De maaier heeft een instelbare werkhoogte tussen 20 en 50mm.

  Aansluiten
  Alle benodigde accessoires voor het aansluiten van de grasmaaier worden meegeleverd. Zo heb je het 150 meter begrenzingsdraad, wat je makkelijk aan kunt vullen en daarbij behorend de 200 krammen om het draad vast te zetten. Het begrenzingsdraad moet voldoende zijn voor het maximale werkoppervlak van 400m2 voor deze machine. Uiteraard is er extra begrenzingsdraad beschikt in geval van een eventuele beschadiging. Wanneer je de duidelijke meegeleverde handleiding volgt, weet je waar je de krammen moet plaatsen, zodat het terrein van de machine duidelijk is afgebakend.

  Werking
  Wanneer het gehele terrein duidelijk is afgebakend met het draad en is vastgezet met de krammen, kan de maaier bezig gaan. Dit zal de eerste keer nog enigszins onwennig zijn omdat de maaier eerst het gebied zal moeten verkennen. Na een aantal keer is het bekend terrein en weet deze welk pad hij moet volgen.

  Geheugen
  De maaitijd van de grasmaaier is maximaal 60 minuten. De kans is groot dat de machine in 60 minuten uw tuin al gemaaid heeft, maar hij zal niet vergeten waar hij onlangs is geweest. Op deze manier zal hij, na volledig te zijn opgeladen, weer verder gaan waar hij was opgehouden.

  Slecht weer
  Zelfs wanneer je zelf geen zin hebt om naar buiten te gaan omdat het té mooi of juist heel slecht weer is, is deze robot grasmaaier voor je aan het werk. De maaier is bestemd tegen zon, wind en water.

  Antidiefstal
  Omdat je natuurlijk wilt dat de grasmaaier zonder toezicht, is het belangrijk dat deze veilig zijn werking kan doen. De machine is uitgerust met een anti-diefstal functie, waardoor je een code nodig hebt voordat je deze kunt laten werken.

  Energiezuinig
  De robot grasmaaier is een verademing voor jou en je buren. De machine maakt zo goed als geen lawaai én is ook nog eens energiezuinig, aangezien hij op elektriciteit werkt.

  Kenmerken:
  - Accuvermogen: 18V
  - Accucapaciteit: 1,6 Ah
  - Oplaadtijd: 90min
  - Maaitijd per oplading: 60min
  - Maximale gazon grootte: 400m2
  - Maximale helling: 25%
  - Maaihoogte; 20-50mm
  - Maaitechnologie: messchijf met 3 messen.
  - Oplaadsysteem: Automatisch
  - Gewicht: 7,4kg
  - Afmetingen: 58 x 46 x 25,5 cm
  - Begrenzingsdraad: 150m
  - Krammen: 200st.
  - Reservemessen: 3 stuks
  - Maximale werktijd per dag: 13uur
  lees meer

  Specificaties

  Garantie