Gardena
Gardena Powermax 32 elektrische grasmaaier
 • -20%

  GardenaPowermax 32 elektrische grasmaaier

  99.9979.95je bespaart 20.04
  2 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Gardena Powermax 32 elektrische grasmaaier

  De Powermax32 elektrische grasmaaier van Gardena is dé grasmaaier die je moet hebben in een relatief kleine tuin (tot 300m2). De machine is zeer wendbaar, licht en heeft een maaibreedte van 32 centimeter. De maaier wordt geleverd inclusief een opvangbak van 30 liter waar je al het gras goed in op kunt vangen.

  Handzaam
  De maaier is slechts 8,3 kilogram en daarmee zeer makkelijk om mee te werken. Je behoudt de controle dankzij het handvat aan de rechterkant van de duwboom en laat de machine starten door dit handvat tegelijkertijd met de oranje start knop in te drukken.

  Gebruik
  Deze grasmaaier is perfect voor het gebruik in kleine tot middelgrote tuinen. Het snel een stukje bijmaaien, of juist het onderhouden van een perkje is geen enkel probleem! Voor grotere tuinen (boven de 300m2) ga je echter merken dat je lang bezig bent, vanwege de beperkte maaibreedte van 32 centimeter én dat je de bak vaak zult moeten legen.

  Verlengsnoer
  De machine wordt geleverd inclusief een snoer van ongeveer 50 centimeter. Wanneer je in de tuin aan de slag wilt, is het daarom aan te raden om een verlengsnoer te gebruiken bij de machine. Let er op dat het verlengsnoer het vermogen van de machine (1200W) makkelijk aan kan, zoals bijvoorbeeld het verlengsnoer aangeboden in de combinatie.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.5(2 reviews)
  Meest recent

  Lawaai maker.

  Apparaat maat teveel lawaai in deze tijd en hindert de omgeving. Als dit tevoren bekend was voor mij was ik niet tot aankoop overgegaan. Er wordt ook niets over het lawaai bekend gemaakt. Een zware tegenvaller en nou zit ik ermee of....???? niet?????

  1 persoon vond dit nuttig

  Het gemak in je tuin

  Heb al jarenlang met een handmaaier het gras rond de caravan kort gehouden. Met de handmaaier ging het steeds moeizamer dus gezocht naar een makkelijker oplossing. De Powermax is snel in elkaar gezet. Alleen de opvangbak is door het klik systeem niet gebruikersvriendelijk en lijkt wat fragiel. Handleiding is ook niet echt duidelijk. Werkt wel goed en het maaien ging heel makkelijk. Veel makkelijker dan met de handmaaier. Het grasveld is niet echt egaal vlak en toch een prima resultaat. En je hoeft daarna ook niet meer te harken. Had ik dus wat jaren eerder moeten doen.

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand