Gardena Pipeline startset
 • Uitverkocht

  GardenaPipeline startset

  125.-87.49je bespaart 37.51
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Gardena Pipeline startset

  Met de Gardena Pipeline startset tap je water uit de kraan zoals je stroom uit het stopcontact haalt. De startset bestaat uit materiaal voor twee aftappunten en kan onbeperkt worden uitgebreid. Via een aansluitpunt wordt het water vanuit de kraan door ondergrondse aanvoerbuizen toegevoerd. De aanvoerbuis leidt het water naar de permanent geïnstalleerde waterstopcontacten. Je kunt dan op elk moment water aftappen door eenvoudig een tuinslang aan te klikken.

  Een klep beschermt de aansluitpunten en waterstopcontacten tegen vuil als ze niet worden gebruikt. De opklapbare bolvormige afdekking verdwijnt in het aansluitpunt en het waterstopcontact bij het openen en is daarom geen obstakel bij het grasmaaien. Een uitneembaar filter voorkomt dat er vuil binnendringt als de afdekking open is. Het meegeleverde ontwateringsventiel zorgt dat het systeem voor de winter kan worden afgetapt.

  De startset bestaat uit 'Profi' Maxi-Flow System aansluitset, aansluitgarnituur, 2 waterstopcontacten, 3 Verbindingsstukken 25mmx 3/4" binnendraad, T-stuk 25mmx3/4" binnendraad en een ontwateringsventiel. Daarnaast heb je voor installatie nog een aanvoerbuis 25 mm en een tuinslang 19 mm (3/4") in bijbehorende lengte nodig, deze worden niet meegeleverd.
  lees meer

  Specificaties