Gardena ComfortCut 550/50 heggenschaar
 • uitverkocht

  GardenaComfortCut 550/50 heggenschaar

  148.95111.70je bespaart 37.25
  50cm
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Gardena ComfortCut 550/50 heggenschaar

  De ComfortCut 550/50 heggenschaar van Gardena is een zeer handzame en comfortabele heggenschaar waarmee je kleine tot middelgrote heggen de baas bent. Het mes van de heggenschaar heeft een lengte van 50 centimeter en tussen de losse messen zit 27 mm aan ruimte.

  Comfort
  Dankzij de ergonomische handgreep ligt de heggenschaar zeer comfortabel in de hand. De machine weegt slechts 3,5 kg en is zeer wendbaar. Wel is een extra verlengsnoer geen overbodige luxe bij de machine. Met het standaard snoer heb je een bereik van slechts 0.40 meter.

  Veilig
  De machine is uitgerust met een zogenaamde Tip Protector. Deze Tip-Protector zorgt ervoor dat de punt van de heggenschaar extra sterk is. Hiermee is je mes beveiligd als je in de buurt van een muur, stenen of andere harde objecten komt. Ook is er aan de eigen veiligheid gedacht, zo start de machine pas wanneer je beide handgrepen indrukt én heeft deze een beveiliging voor het uitschieten van de hand.

  Opvangzak
  Apart van de heggenschaar is een losse opvangzak beschikbaar. Deze zak bevestig je aan het blad van de zaag, waardoor alle takken en bladeren direct worden opgevangen en niet op de grond belanden. De zak wordt horizontaal aan de schaar bevestigd en kun je legen door deze simpelweg om te keren.

  Kenmerken:
  - Vermogen: 550W
  - Meslengte: 50cm
  - Mesopening: 27mm
  - Gewicht: 3,5 kg
  lees meer

  Specificaties

  Garantie