overzicht
Gardena combisysteem hark
 • Uitverkocht

  Gardenacombisysteem hark

  17.9915.95je bespaart 2.04
  1 review
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle tuingereedschap

  Gardena combisysteem hark

  Deze hark van Gardena is een handig en multifunctioneel gereedschap en is uitermate geschikt voor het harken, egaliseren en bewerken van grond. De hark heeft een werkbreedte van 36 cm met 14 tanden en is geschikt voor alle stelen van het Gardena combisystem. Op de hark geldt een garantieperiode van 25 jaar.

  Gardena Combisysteem
  Het Gardena combisysteem is een zeer innovatief systeem, waarbij een enkele steel aan te sluiten is op meerdere toepassingen. Zo kun je een houten steel van 150/130 of een aluminium telescopische steel van wel 290cm aansluiten. Hiermee kun je naar eigen invulling een hark, boomschaar of veger aansluiten. Vooral de boomschaar in combinatie met de telescopische steel is een ideale (en zeer lichte) manier om hoge takken te kunnen knippen.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(review)
  Meest recent

  Snel verwisselbaar

  Gereedschap van gardena vind ik sowieso super door het handige combi-systeem, je hebt èèn steel waarop je een groot aantal opzetstukken kunt plaatsen. De hark werkt snel en tijdsbesparend door zijn breedte van 36 cm. Aan te raden met de gardena gereedschaphouder, hier hang ik al mijn opzetstukken en stelen aan op.

  toegevoegd aan winkelmand