overzicht
Gardena Classic besproeiingspomp 3000/4 set
 • Uitverkocht

  GardenaClassic besproeiingspomp 3000/4 set

  139.99129.-je bespaart 10.99
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Tuinsproeiers

  Gardena Classic besproeiingspomp 3000/4 set

  Deze besproeiingspomp van Gardena, de 3000/4 set, kan je gebruiken voor zeer uiteenlopende doeleinden. Door het grote zuigvermogen en de hoge druk is deze pomp ideaal voor besproeiing, drukverhoging of het over- of verpompen van kraan-, regen- of chloorwater voor zwembaden.

  De pomp is licht en robuust, en eenvoudig in gebruik. Een grote vulopening maakt het vullen van de pomp voor het eerste gebruik eenvoudig en dankzij een ergonomische handgreep is de pomp eenvoudig te verplaatsen. De rubberen voetjes zorgen dat de pomp stabiel staat en met een laag geluidsniveau werkt. Ter bescherming van de pomp tegen vorst en dus schade is hij voorzien van een aftapschroef voor het aftappen van het achtergebleven water in de pomp. De keramische bescherming en een dubbele afdichting tussen de motor en het loopwerk van de pomp zorgen voor een veilige werking en voorkomen schade aan de pomp. Een thermische beveiligingsschakelaar beschermt de motor tegen overbelasting.

  Doordat deze pomp als set geleverd wordt, is hij direct klaar voor aansluiting. De set bestaat uit de Classic Besproeiingspomp 3000/4, een aanzuigslang van 3,5 meter incl. aanzuigfilter en terugslagklep, een tuinslang van 20 meter (13 mm Ø - 1/2") en aansluitstukken van het Original GARDENA System, incl. spuitmond.

  Let op: pompen van GARDENA zijn niet geschikt voor het verpompen van zout water, agressieve of licht ontvlambare middelen of voedingsmiddelen.

  Kenmerken:
  - Vermogen: 600 W
  - Max. toevoercapaciteit: 3100 l/u
  - Maximale druk: 3,6 bar
  - Max. aanzuiging bij zelfaanzuiging: 7 m
  - Max. toevoer kop: 36 m
  - Toevoerrotor: Straal
  - Gewicht: 6,5 kg
  - Kabellengte: 1,5 m
  - Type voedingskabel: H05 RNF
  - Elektrische beschermingsklasse: IP X4
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand