Gardena
Gardena Bloemenschepje Combisysteem
 • Uitverkocht

  GardenaBloemenschepje Combisysteem

  9.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Gardena

  Gardena Bloemenschepje Combisysteem

  Dit bloemenschepje van Gardena is onderdeel van het befaamde Gardena combisysteem en kan zowel met het handvat, als met een verlengde steel gebruikt worden. Dit bloemenschepje heeft een kunststof handvat en een hoogwaardig stalen werkoppervlak.

  Comfort
  Dit bloemenschepje heeft een zeer comfortabel kunststof handvat, voorzien van een ergonomische greep en soft-grip gedeeltes. Deze soft-grip gedeeltes zorgen ervoor dat de krabber slipvast is, zelfs bij zware trekkende bewegingen.

  Gebruik
  Dit bloemenschepjekan gebruikt worden voor het verplaatsen van grond, het verpotten van bloemen of om een klein gat te graven voor nieuwe planten.

  Combi-systeem
  Zoals alle toepassingen van Gardena combisysteem, kan deze bloemenschep op meerdere manieren gebruikt worden. Je hebt niet langer meer van alle artikelen een dubbele (lange en korte) set meer nodig. Dankzij dit systeem is het mogelijk om een (telescopische) steel in plaats van het handvat te gebruiken. Deze steel kan voor meerdere toepassingen gebruikt worden en het is makkelijk te wisselen. Het voordeel hiervan is dat je op stahoogte met het handgereedschap aan het werk kunt. Én dat je nog maar één steel nodig hebt.

  Kenmerken:
  - Afmetingen: 35 x 3,5 x 8,7 cm
  - Materiaal: Gecoat staal
  - Werkbreedte: 8,5cm
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand