Garden Lights 12V tuinspot Minus (set van 3), Bundelset (3 lampen, hoofdkabel, transformator)
 • korting
 • -20%

  Garden Lights12V tuinspot Minus (set van 3)

  204.-163.-je bespaart 41.-
  Bundelset (3 lampen, hoofdkabel, transformator)
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  tot 400.- euro korting

  tot 400.- euro korting

  Dat komt goed uit! Profiteer t/m maandag 1 juni van hoge kortingen op geselecteerde artikelen. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. bekijk hier alle tuindeals

  Garden Lights 12V tuinspot Minus (set van 3)

  De 12V Minus power led bundelset (set van 3 spots) van het merk Garden Lights is een set van krachtige lampen met een lage voet. De set bestaat uit drie lampen, een transformator en een hoofdkabel zodat je alles bij elkaar hebt om een 12V verlichtingssysteem aan te leggen. Deze lampen zijn perfect om bijvoorbeeld bomen, beplanting en beelden in de spotlights te zetten. De objecten in de tuin zullen hierdoor niet onopgemerkt blijven. Door de kleur 'gun metal', wat een taupe kleurige tint heeft, zijn deze spots eenvoudig weg te werken in grind, tussen planten of in bestrating. De aluminium spots hebben een verbruik van slechts twee watt waardoor ze energie-zuinig zijn.

  Wat heb je nodig voor 12V verlichting van Garden Lights
  Deze bundelset van Garden Lights wordt compleet geleverd met 21W transformator en een acht meter hoofdkabel met vier aansluitingen. Dit betekent dat je direct aan de slag kan met het aanleggen van de tuinverlichting. Wil je een vierde lamp aansluiten, dan kan dit op de hoofdkabel. Wil je een vijfde of meer lampen aansluiten, dan heb je een kabelverdeler nodig voor meer aansluitenpunten en een verlengssnoer als je meer afstand wilt overbruggen.

  Hoe sluit je de lampen aan?
  Wanneer je de transformator hebt geplaatst bij een 230V stroompunt, kun je vanuit daar verder met de hoofdkabel. Dit is een dunne kabel die je eenvoudig in de tuin verwerkt. Vervolgens kun je door middel van de aansluitpunten op de hoofdkabel de lampen koppelen. Hetzelfde kun je doen met de verlengkabel als je grotere afstanden wilt overbruggen en met de kabelverdeler als je meer aansluitpunten wilt hebben voor lampen.

  Drie voordelen van 12V verlichting van Garden Lights

  1. Simpel en veilig. 12 Volt (laagspanning) wordt door de Europese richtlijnen als zeer veilig beschouwd. De kabels van een 12V systeem hoeven niet onder de grond te liggen, dit in tegenstelling tot een 230 volt systeem. Voor de installatie van een 12V verlichtingssysteem van Garden Lights heb je geen installateur nodig, want je kunt het geheel zelf aansluiten en uitbreiden door de eenvoud en veiligheid van het systeem.
  2. Bespaar energie. Alle lampen van Garden Lights zijn uitgevoerd met een led. Het grote voordeel van led is het extreem lage energieverbruik en de lange levensduur. Daarnaast zijn leds schokbestendig en geven ze weinig warmte af.
  3. Plug & Play. Als je een keuze hebt gemaakt voor de verlichting, is het een kwestie van plug & play. Iedere lamp heeft twee of drie meter kabel met een stekker die gekoppeld kan worden aan de hoofdkabel. Deze hoofdkabel gaat vervolgens via een transformator naar een 230V punt waarna het verlichtingssysteem werkt.

  Afmetingen
  Lampen:
  - Diameter: 4,5 cm
  - Diepte: 9 cm
  - Hoogte: 7 cm

  Hoofdkabel: 8 meter

  Transformator (lxbxh): 6x7,5x9 cm (21Watt)

  Garantie: 3 jaar
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Energieklasse