Garden Lights 12V tuinspot Minus, Losse lamp
 • Uitverkocht

  Garden Lights12V tuinspot Minus

  56.9545.55je bespaart 11.40
  Losse lamp
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  tot 400.- euro korting

  tot 400.- euro korting

  Dat komt goed uit! Profiteer t/m maandag 1 juni van hoge kortingen op geselecteerde artikelen. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. bekijk hier alle tuindeals

  Garden Lights 12V tuinspot Minus

  De 12V Minus power led tuinspot van het merk Garden Lights is een krachtige lamp met een lage voet. Hierdoor is de lamp perfect om bijvoorbeeld bomen, beplanting en beelden in de spotlights te zetten. De objecten in de tuin zullen hierdoor niet onopgemerkt blijven. Door de kleur 'gun metal', wat een taupe kleurige tint heeft is deze spot eenvoudig weg te werken in grind, tussen planten of in bestrating. De spot wordt geleverd met een kabel van twee meter en heeft een stekker. De aluminium spot heeft een verbruik van slechts twee watt waardoor hij energie-zuinig is.

  Wat heb je nodig voor 12V verlichting van Garden Lights
  Als je 12V tuinverlichting wilt aanleggen in jouw tuin is het belangrijk om de volgende onderdelen in huis te hebben:
  1. Kies de lamp(en) die je graag wilt gebruiken in jouw tuin.
  2. Kies een juiste transformator (niet meegeleverd). Dit doe je eenvoudig door alle wattages van de lampen bij elkaar op te tellen. Zorg er voor dat de optelsom niet het wattage van de transformator overtreft. Kies een transformator van 20W, 60W of 105W.
  3. Kies de bekabeling (niet meegeleverd). Afhankelijk van de benodigde transformator kun je beginnen met een hoofdkabel. Gebruik je een 21 of 60 watt transformator, dan kun je het best een 10 meter hoofdkabel (SPT-1W) kiezen met vier aansluitingen. Gebruik je een 150 watt transformator, kies dan voor een 15 meter hoofdkabel (SPT-3W) met zes aansluitingen. Tevens kun je kiezen voor een verlengkabel of kabelverdeler als je meer meters kabel nodig hebt of meer aansluitingen wilt hebben.

  Hoe sluit je de lampen aan?
  Wanneer je de transformator hebt geplaatst bij een 230V stroompunt, kun je vanuit daar verder met de hoofdkabel. Dit is een dunne kabel die je eenvoudig in de tuin verwerkt. Vervolgens kun je door middel van de aansluitpunten op de hoofdkabel de lampen koppelen. Hetzelfde kun je doen met de verlengkabel als je grotere afstanden wilt overbruggen en met de kabelverdeler als je meer aansluitpunten wilt hebben voor lampen.

  Drie voordelen van 12V verlichting van Garden Lights

  1. Simpel en veilig. 12 Volt (laagspanning) wordt door de Europese richtlijnen als zeer veilig beschouwd. De kabels van een 12V systeem hoeven niet onder de grond te liggen, dit in tegenstelling tot een 230 volt systeem. Voor de installatie van een 12V verlichtingssysteem van Garden Lights heb je geen installateur nodig, want je kunt het geheel zelf aansluiten en uitbreiden door de eenvoud en veiligheid van het systeem.
  2. Bespaar energie. Alle lampen van Garden Lights zijn uitgevoerd met een led. Het grote voordeel van led is het extreem lage energieverbruik en de lange levensduur. Daarnaast zijn leds schokbestendig en geven ze weinig warmte af.
  3. Plug & Play. Als je een keuze hebt gemaakt voor de verlichting, is het een kwestie van plug & play. Iedere lamp heeft twee of drie meter kabel met een stekker die gekoppeld kan worden aan de hoofdkabel. Deze hoofdkabel gaat vervolgens via een transformator naar een 230V punt waarna het verlichtingssysteem werkt.

  Afmetingen
  - Diameter: 4,5 cm
  - Diepte: 9 cm
  - Hoogte: 7 cm

  Garantie: 3 jaar
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Energieklasse