Garden Grill Experience 3+1 Nero gasbarbecue, Zwart/RVS
 • uitverkocht

  Garden GrillExperience 3+1 Nero gasbarbecue

  349.-279.-je bespaart 70.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  Garden Grill Experience 3+1 Nero gasbarbecue

  Een echte barbecue liefhebber kan z'n lol op met deze Experience 3+1 Nero buitenkeuken. Met deze barbecue van Garden Grill kun je namelijk het hele jaar door barbecueën.

  De meest verrukkelijke barbecue gerechten
  De Experience 3+1 Nero outdoor kitchen is een compacte barbecue, waar werkelijk niets aan ontbreekt en waarop je de meest verrukkelijke barbecuegerechten klaar kunt maken. De branders van dit prachtige design model hanteren het nieuwste Cross Lighting veiligheidsprincipe. Dat werkt behoorlijk prettig, hierdoor kan er namelijk geen ongebruikt gas vrijkomen tijdens het barbecueën.
  De barbecue is uitgerust met een zijbrander (2,2 kW), een dubbele zijtafel, een RVS bedieningspaneel, een geëmailleerde kap en 3 RVS branders (8,25 kW). Tot slot heeft de Experience twee geëmailleerde grillroosters (37x33,5 cm en 37x23 cm), een kabinet met een handige Softclose sluiting, een temperatuurmeter en een automatisch geïntegreerde Push&Turn ontsteking.

  Push & Turn
  De buitenkeuken is voorzien van een handige geintregeerde Push&Turn ontsteking. Deze ontsteking geeft je het gevoel alsof je achter het aanrecht je eten staat te bereiden! Je dient enkel de knop in te drukken en deze om te draaien naar de gewenste temperatuur. Je kunt elke brander individueel aan en uit schakelen. Op deze manier is het mogelijk om direct boven een brander het vlees te grillen en de groenten indirect van de warmte mee te laten genieten, of om alles tegelijk te bakken.

  Opbergruimte
  De barbecue is voorzien van voldoende opbergruimte voor de gasfles, barbecueaccessoires en is voorzien van zowel een zij brander - als een zij tafel. De zij tafel is perfect om te gebruiken voor het tijdelijk neerzetten van borden, of voor het presenteren van de sauzen. De deurtjes van de barbecue zijn voorzien van een handige soft close sluiting waardoor deze altijd zacht zullen sluiten.

  Transport
  De buitenkeuken is voorzien van vier handige wielen, waarmee je deze makkelijk kunt verplaatsen. Mocht het onverwacht gaan regenen, of wil je de barbecue gebruiken voor een buurt barbecue, dan kun je zonder moeite de barbecue meenemen.

  Thermometer
  Op de kap van de barbecue zit een mooie duidelijke thermometer. Dankzij deze thermometer hoef je niet de kap te openen om de temperatuur te meten. Je brengt de barbecue op temperatuur, legt een stukje vlees, vis of wat groenten op de barbecue, stel een alarm in en je hebt ten alle tijden een perfect resultaat.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie