Garden Grill Experience 2+1 gasbarbecue
 • uitverkocht

  Garden GrillExperience 2+1 gasbarbecue

  259.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Garden Grill Experience 2+1 gasbarbecue

  Kies voor deze prachtige Experience 2+1 buitenkeuken van Garden Grill. Wie wil er nou niet zo'n barbecue in de tuin hebben? Een barbecue die makkelijk mee te nemen en veilig in gebruik is. Wil je een sausje bereiden, of groenten koken? Dit kan op de krachtige 2,1 kW zijbrander.
  Let op: wordt tijdelijk geleverd zonder backplaat.

  Verder beschik je met deze Experience 2+1 barbecue over een frontpaneel voorzien van een RVS theedoek- en/of accessoire rek. De Garden Grill Experience is standaard uitgevoerd met alleen een geëmailleerd grillrooster (geen bakplaat), een temperatuurmeter en een "push-and-turn" ontsteking. De aanvoer van de zijbrander is doorgelust waardoor een enkelvoudige gasaansluiting volstaat.

  Push & Turn
  De buitenkeuken is voorzien van een handige geintregeerde Push&Turn ontsteking. Deze ontsteking geeft je het gevoel alsof je achter het aanrecht je eten staat te bereiden! Je dient enkel de knop in te drukken en deze om te draaien naar de gewenste temperatuur. Je kunt elke brander individueel aan en uit schakelen. Op deze manier is het mogelijk om direct boven een brander het vlees te grillen en de groenten indirect van de warmte mee te laten genieten, of om alles tegelijk te bakken.

  Opbergen
  De barbecue is voorzien van de nodige mogelijkheden om zowel accessoires als je gasfles eenvoudig op te ruimen. Achter het schot aan de voorkant van de barbecue, kun je de gasfles nagenoeg onzichtbaar wegwerken. Daarnaast is de barbecue voorzien van een handdoek/accessoire rek aan het frontpaneel.

  Thermometer
  Op de kap van de barbecue zit een mooie duidelijke thermometer. Dankzij deze thermometer hoef je niet de kap te openen om de temperatuur te meten. Je brengt de barbecue op temperatuur, legt een stukje vlees, vis of wat groenten op de barbecue, stel een alarm in en je hebt ten alle tijden een perfect resultaat.

  Zijbrander
  Een van de grote voordelen van deze gasbarbecue is dat deze voorzien is van een sterke 2,1kW zijbrander. Deze zijbrander is perfect voor het bereiden van overheerlijke sauzen of voor het koken van groenten. Het mooie aan deze zijbrander is dat, wanneer je hier geen gebruik van maakt, je deze eenvoudig naar beneden kunt klappen en dit gedeelte van de barbecue kunt gebruiken als extra zijtafel.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie