Gamestoelen

Met een gamestoel kan de houding van een gamer sterk verbeterd worden. De stoelen zijn zo gemaakt dat deze een positief resultaat hebben op de gezondheid en op de houding van de gamer. Daarnaast zijn de stoelen vaak gemaakt van hoogwaardige materialen zodat deze jarenlang mee gaan. Alle game stoelen vind je hier.

12 resultaten
aanbevolen

12 resultaten

Gamestoelen

Een gamestoel is wat voor jou als je het liefst uren achterover hangt tijdens het gamen. De stoelen zijn er speciaal voor gemaakt om comfortabel tijd achter je PS4, pc of Xbox door te brengen. Doordat je de gamestoelen kunt verstellen naar de houding die jij prettig vindt, voorkom je rugklachten en kun je zo lang gamen als je zelf wilt

Midden in je game

Gamen krijgt een nieuwe dimensie in een gamestoel. Als je dan ook nog de playseat aan je stoel bevestigt, heb je het gevoel alsof je midden in je game zit. Als jij niets aan het toeval wil overlaten om je vrienden te verslaan, dan mag een juiste zetel niet ontbreken!

Verstelbaar en ergonomisch

Als je een gamestoel wil kopen, is het vooral goed om rekening te houden met voldoende verstelbare mechanismen. Je brengt natuurlijk behoorlijk wat tijd door op je nieuwe gametroon. Daarom is elke stoel bij ons ontworpen voor optimale ergonomie. Omdat onze gamestoelen ook in hoogte verstelbaar zijn, passen ze altijd achter je bureau. Ze kunnen dus ook een goede vervanging zijn van je normale bureaustoel. Daarnaast moeten de kussens voldoende steun bieden. Het zwarte leer van de stoelen is slijtvast, zodat de stoelen ook jaren meegaan.

Bestellen?

Je console neemt in je kamer vaak een centrale plek in. Dan is het wel zo fijn als je stoel ook een beetje past in je gamecave. Verschillende series in ons assortiment ogen dan ook alsof ze rechtstreeks uit een sportwagen komen! We hebben de meeste gamestoelen gewoon op voorraad. Als jij jouw favoriet vandaag bestelt, dan heb je ‘m meestal morgen nog in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.