Overzicht

Om in game-termen te spreken: de PlayStation 4 brengt gaming naar het volgende level. Je maakt deel uit van een nauw verbonden game-community, geniet van verbluffende graphics en van een draadloze controller. En met PlayStation Plus krijg je toegang tot de best gewaardeerde games. Die je vervolgens direct op je PS4 kan downloaden. Zo ziet het gamen er in de toekomst uit.

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

PS4 games

Als je van de hoogste kwaliteit houdt, dan wil je natuurlijk ook de nieuwste PS4 games, die gebruik maken van de actuele technische hoogstandjes van deze console. Dat is precies wat wij je bieden in ons uitgebreide assortiment. Tientallen verschillende PS4 games hebben we geselecteerd voor je en dit aantal blijft maar groeien, aangezien het platform nog redelijk nieuw is en er nog veel games in ontwikkeling zijn.

PS4 games collectie

Wat opvalt is dat de PS4 een console lijkt die voor de échte gamer is gemaakt en niet zozeer voor de casual gamer. Kinder- en familiespellen zijn dan ook in de minderheid als je onze collectie PS4 games bekijkt. Naast Skylanders, Angry Birds, wat racespellen en Lego zijn er amper games te vinden die voor de kleintjes zijn. Behalve dan als je FIFA wilt spelen en je een echte topvoetballer wilt wanen. Welke van deze PS4 games je ook kiest, je kunt altijd vertrouwen op een optimale prijs/kwaliteitverhouding en uiteraard op onze uitstekende service!

Selecteer jouw perfecte PS4 games

De meeste van onze PS4 games zijn uitsluitend geschikt voor 12, 16 en 18 jaar of ouder. Dat geeft al wel een beetje aan welke genres er vooral te vinden zijn. Titels als Call Of Duty, Assassin’s Creed en Battlefield zijn het stevigere werk. Als je specifiek op zoekt bent naar een schiet- of aktiespel, dan kun je aan de linkerkant heel eenvoudig voorselecteren door een vinkje te zetten. Ook muziek, sport, racen en adventure/RPG behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kun je nog aangeven hoe nieuw het spel moet zijn. Veel plezier met gamen op je PS4!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help