Racesturen

22 resultaten
aanbevolen

22 resultaten

Nog beter racen? Koop een game racestuur

Op de openbare weg mag het niet, maar achter je computer wel: racen! Om een realistische ervaring te creëren, shop je hier een race stuur naar keuze. Hiermee scheur jij steden door, neem jij offroad shortcuts en schud je de politie af. In ons assortiment vind je verschillende race sturen. Welke past bij jou?

Casual of gevorderd racen?

Welk gaming stuur je het beste koopt, is voornamelijk afhankelijk van hoe fanatiek je er mee wilt racen. Een basisklas racestuurtje is eenvoudig aan je bureau te bevestigen en je kunt er gaspedalen bij kopen. Je krijgt wel minder force feedback en deze producten slijten wat sneller, omdat ze van kunststof zijn gemaakt. Als je veel racet, word je wellicht blijer van een stuur dat duurzamer is en je goede force feedback geeft. Bovendien zijn deze wat duurdere racesturen vaak beter verstelbaar. Ben je echt een fanatieke racer? Dan ben je zo 200 euro of meer kwijt aan een stuur dat bij je past. Je krijgt daar wel de beste race-ervaring voor terug. De force feedback is nauwkeuriger en deze sturen gaan heel lang mee. Is dit waar je naar op zoek bent? Overweeg dan de aanschaf van een Ferrari racestuur.

Op welke consoles speel je?

Een racestuur is vaak gemaakt voor een type console. Kies bijvoorbeeld voor een race stuur voor de PS4 of een stuur voor de Xbox. Daarnaast kun je de meeste modellen gebruiken voor het gamen op je computer. Als je je race stuur voor je pc wilt gebruiken, heb je vaak wel een software-update nodig.

Wat heb je nog meer nodig?

Met een gaming stuur verbeter je je race-ervaring, maar om het optimaal te maken, heb je nog wat andere zaken nodig. Denk bijvoorbeeld aan pedalen. Je kunt een stuur met pedalen kopen, maar als je producten wilt die perfect op je behoeften aansluiten, koop je ze het beste los. Op deze manier heb je meer keuze. Daarnaast heb je een schakelbak nodig om sneller te accelereren. Je kunt deze producten bedienen vanachter je bureau in een gamestoel. Om het gevoel te creëren dat je echt in een auto zit en deelneemt aan een race maak je echter beter gebruik van een race stuur standaard en een racestoel. Tot slot is het belangrijk dat je alvast je favoriete games inslaat, zodat je geniet van een optimale race-ervaring.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.