Fysic F25 mobiele seniorentelefoon, Zwart, grijs

  Fysic F25 mobiele seniorentelefoon

  137.-
  nog 1 op voorraad

  Fysic F25 mobiele seniorentelefoon

  De Fysic F25 is een SIM-lockvrije mobiele klaptelefoon waar je geen abonnement voor nodig hebt, ideaal voor senioren. Deze telefoon met een groot 2,8 inch (7,1 cm) touchscreen is gebruiksvriendelijk en heeft handige functies voor ouderen, zoals een SOS-knop met GPS, extra luid gespreksvolume en meer.

  Inclusief handig oplaadstation en duidelijke handleiding
  Een simpel ontwerp met een eenvoudige bediening! De Fysic F25 is de perfecte mobiele telefoon voor iedereen die graag een eenvoudig en handzaam toestel wil. Met deze robuuste klaptelefoon heb je alle belangrijkste moderne functionaliteiten, inclusief grote verlichte toetsen voor bedieningsgemak. De Fysic F25 is dankzij de grote iconen en tekst ook ideaal voor senioren en slechtzienden.

  Alle basis functies
  Deze gebruiksvriendelijke mobiele klaptelefoon is voorzien van voor geïnstalleerde social media-apps zoals WhatsApp, Facebook en YouTube. Zo blijf je snel en makkelijk in contact met je familie en vrienden. Voorzien van een camera voor- en achter (2 en 5 Mpx) maken het toestel compleet. Dankzij de gebruiksvriendelijke software met een eenvoudig menu is de Fysic F25 extra prettig in gebruik. Verder is er een ingebouwde zaklamp, FM-radio en MP3-speler. Surfen op het internet doet u gemakkelijk via Wi-Fi of 4G.

  SOS-noodknop met GPS-tracker
  De Fysic F25 heeft een SOS-noodknop met GPS-tracker, waarmee je in geval van nood snel hulp kunt inschakelen. In het telefoonboek kun je tot 2000 telefoonnummers opslaan, waarvan vijf noodnummers.

  Extra gebruiksvriendelijk
  Deze mobiele gsm heeft een dubbel kleurendisplay zodat je meteen ziet wie belt wanneer het toestel is dichtgeklapt. Het hoofddisplay heeft touchscreen en de telefoon is instelbaar in 14 talen, zoals Nederlands, Engels, Frans, Duits, en Turks. De Fysic F25 is namelijk ook geschikt voor hoorapparaten (H.A.C. M4/T4), heeft een extra luid gespreksvolume en de mogelijkheid tot gesproken toetsen in 4 talen. Zeker ideaal voor senioren van deze tijd.

  Wat zit er in de doos?
  - F25 mobiele telefoon
  - Oplaadstation
  - Micro USB adapter
  - Lithium Ion batterij 3,7V 1300mAh
  - Handleiding NL / FR / DE / EN
  - Universele handleiding

  Overige kenmerken
  - Extra luid gespreksvolume voor slechthorenden +24dB
  - Gesproken toetsen (NL / FR / DE / EN)
  - Geschikt voor 2G/3G/4G mobiel netwerk
  - Headsetaansluiting
  - SIM-lock vrij
  - Trilfunctie
  lees meer

  Specificaties

  Simlockvrij
  BesturingssysteemToestel eigen
  Type simkaartRegulier
  Touchscreen
  Grootte display (inch)2,8
  Beeldschermresolutie (pixels)1024 x 600
  Opslagcapaciteit (Gb)32
  bekijk alle specificaties
  SimlockvrijTouchscreen

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.