Fritel SF4371 Friteuse, Anthracite,Stainless steel
 • uitverkocht

  FritelSF4371 Friteuse

  99.95
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Fritel SF4371 Friteuse

  De Fritel Turbo SF 4371 frituurt sneller dan ooit dankzij het Turbo SF systeem en 3200 Watt. De grote pan van 4 liter kan 1,5 kilo patat tegelijk bakken.Deze friteuse van Fritel heeft een vermogen van 3200 Watt met een inhoud van 4 liter. Hierdoor kun je in de grote pan ruim 1,5 kilo patat bakken. Deze grote friteuse is dus zeer geschikt voor grote gezinnen.

  Dit model is voorzien van het Turbo SF systeem, waardoor jouw favoriete snacks tot 50% sneller klaar zijn. De temperatuur stel je gemakkelijk in met de regelbare thermostaat.Een vervelende eigenschap van veel friteuses is de geur die vrijkomt tijdens het frituren. Daarom kiezen veel mensen er voor om te frituren in de garage of het schuurtje. De Fritel SF4371 is voorzien van een filterdeksel. Deze houdt de geur tegen en is voorzien van een kijkvenster. Zo kun je direct zien wanneer het eten klaar is, zonder dat je de deksel hoeft op te tillen. Dit zorgt er ook gelijk voor dat de olie niet gaat spatten, waardoor het frituren veel veiliger is.

  De hittebestendige handvatten dragen ook bij aan de veiligheid, zodat je je niet per ongeluk zult branden tijdens het optillen van de pan.Dit model is voorzien van een koude zone. Resten die achterblijven tijdens het frituren zakken hierbij naar beneden. Zo kun je langer doen met de olie of frituurvet. De binnenpan van deze friteuse haal je er gemakkelijk uit. De pan kan gewoon in de vaatwasser, zodat je niet zelf hoeft te gaan schrobben.

  Standaard krijg je 2 jaar garantie op de Fritel SF4371. Registreer je jouw aankoop op de website van Fritel? Dan geven zij maar liefst 10 jaar garantie op jouw friteuse. Dat wordt de komende 10 jaar onbezorgd genieten van de lekkerste snacks.De Fritel SF4371 is hét topmodel onder de friteuses. Snacks zijn sneller klaar dan ooit dankzij het turbo systeem en dankzij de grote pan is dit model ideaal voor grote gezinnen. Het filterdeksel en de hittebestendige handvatten zorgen ervoor dat je veilig kunt frituren.

  - Instelbare temperatuur van 150°C tot 190°C
  - Inox kuip (vaatwasserbestendig)
  - Cool Touch handgrepen
  - Anti-slip voeten
  - Dubbel verwarmingselement
  - Volledig demonteerbaar
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.