Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Cabaret
Freddy De Vadder - Gearrangeerd (DVD)
 • Uitverkocht

  Freddy De Vadder - Gearrangeerd (DVD)

  9.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Freddy De Vadder - Gearrangeerd (DVD)

  Als de West-Vlaamse kettingrokende Freddy De Vadder schuimt Bart Vanneste de laatste jaren onafgebroken theaters, clubs, festivals, kermissen en ‘baancafés af‘.

  Vorig jaar bevestigde Freddy zijn positie in het koppeloton van Vlaamse comedians met fel gesmaakte passages in Comedy Casino (Canvas) en met zijn theaterprogramma “Gearrangeerd” .

  In deze show gaat Bart Vanneste dieper in op zijn alter ego Freddy De Vadder.

  Als parvenu in het stand up en cabaretwereldje probeert Freddy op zijn manier om te gaan met wat verwacht wordt van iemand met zijn nieuw verworven status. Licht, decor, kostuums en theatertechniek dienen "Gearrangeerd" te zijn en hij doet zelfs een poging om poëzie de voorstelling in te smokkelen in zijn zoektocht naar het mooiste woord.


  Verwacht in deze voorstelling een onwezenlijke poging tot zelfverheffing van de vuilbek en heel wat opportunistische duiding bij prangende maatschappelijke thema’s zoals tolerantie, arbeidsethos, perceptie, geld, reclame… Maar géén paniek! Dit alles uiteraard zonder een greintje gène!

  Specificaties

  GenreAmusement
  SubgenreCabaret
  Speelduur100
  LeeftijdOnbekend
  OndertitelingNederlands
  GeluidStereo
  Beeld16:9

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand