Four Seasons (Blu-ray)

  Four Seasons (Blu-ray)

  10.99
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Four Seasons (Blu-ray)

  Wereldberoemde panorama’s en de verborgen schoonheid van plekken die niet zo bekend zijn, bieden u de allerdiepste ontspanning aan. Dankzij Peak Escape kunt u de ongereptheid van de Appalachen op een unieke wijze beleven. Dit fascinerende gebergte steekt hoog boven North Carolina en Tennessee uit en is één van de oudste bergketens ter wereld.

  Dit cyclische verhaal van de seizoenen is de omvangrijkste documentatie die ooit over dit gebied op film is vastgelegd. Door uitsluitend gebruik te maken van HD-technologie, natuurgeluiden en muzikale composities van Tom Middleton, Briza en Secede, gepresenteerd in dolby 5.1 digital surround sound, maakt Peak Escape een natuurbelevenis uit een volledig nieuw perspectief mogelijk.

  Gefilmd in de volgende gebieden: Mount Mitchell, Roan Mountain, Grandfather Mountain, Cold Mountain, Whitewater Falls, Looking Glass Falls, Hebron Rock Colony, Twisted Falls, Steels Creek, Linville Falls, Lost Cove en veel meer!

  Ondersteun het behoud van deze plekken! Een deel van alle opbrengsten gaat naar plaatselijke organisaties die zich inzetten voor de bescherming van het milieu.
  lees meer

  Specificaties

  GenreDocumentaire
  SubgenreNatuur
  Speelduur (min)84
  LeeftijdNiet schadelijk/Alle leeftijden
  Gesproken talenEngels
  OndertitelingNederlands
  GeluidDolby Digital Surround
  bekijk alle specificaties

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.