Overzicht

We hebben momenteel geen artikelen meer van samsung, maar nog wel van andere merken...

misschien wil je zoeken naar

wat dacht je hiervan?

SD kaarten van Samsung voor al je apparaten

Mooie momenten wil je natuurlijk vastleggen. Met een Samsung opslag SD kaart heb je altijd genoeg ruimte voor al jouw foto's en video's. Er zijn tegenwoordig veel verschillende SD kaarten te koop, maar de SD kaarten van Samsung horen bij de allerbeste. De Samsung SD kaart geheugenkaart biedt de maximale prestaties die je van een geheugenkaart mag verwachten. De kaart is geschikt voor je smartphone, tablet, actioncam, dashcam, camera IP cam en drone.

Wat is een SD kaart?

Een SD kaart is een externe geheugenkaart voor je camera, tablet of smartphone. Een SD kaart is vergelijkbaar met een USB-stick, alleen is een SD kaart vele malen kleiner. Daardoor past deze gemakkelijk in je telefoon of camera. SD kaarten zijn er in drie afmetingen, namelijk standaard (32×24×2,1 m), mini (20×21,5×1,4 mm) en micro (15×11×1 mm). Bij wehkamp vind je alleen de micro SD kaart van Samsung. Deze SD kaarten worden vooral gebruikt in smartphones vanwege het kleine formaat. Je kunt de SD kaart voor de Samsung S9 bijvoorbeeld gebruiken om foto's en muziek op te slaan.

Meer ruimte en hogere snelheid

Een Samsung SD kaart is verkrijgbaar in verschillende klassen. De klasse geeft aan wat de minimale schrijfsnelheid van de kaart is. Het getal is in MB/s. Je hebt class 2, 4, 6 en 10. Ben jij op zoek naar een SD kaart voor de Samsung S9? Dan is class 6 voldoende. Ga je de kaart gebruiken om video's op te slaan? Dan kun je het beste voor een SD kaart met class 10 gaan. Door deze supersnelle lees- en schrijfsnelheden tot wel 100 MB/S en 60 MB/S kun je bijvoorbeeld met de SD kaart voor de Samsung tablet met 128 GB een video van 3 GB in slechts 38 seconden overzetten naar je tablet.

Meer geheugen, meer mogelijkheden

De micro SD kaart van Samsung is verkrijgbaar met verschillende opslagruimtes. Zo staat 512GB opslagruimte gelijk aan 110 duizend foto’s, 24 uur UHD video’s of 66 uur aan Full HD video’s. Met 128 GB kun je 27 duizend foto’s, 6 uur UHD video’s of 17 uur aan Full HD video’s opslaan. Met de bijgeleverde adapter past de microSD kaart ook in een apparaat waar een standaard SD kaart in geplaatst moet worden. Dankzij de 4-voudige bescherming is de SD kaart voor de Samsung tablet goed beschermd tegen water, extreme temperaturen, röntgenscanners en magnetische velden. Alles voor foto en video van Samsung vind je bij wehkamp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.