SD kaarten

Kom je opslagruimte tekort op je smartphone, tablet of camera? Dan bieden geheugenkaarten vaak de oplossing. Met een geheugenkaart of SD-kaart vergroot je eenvoudig de opslagruimte op je smartphone, tablet of fotocamera. Zo heb je meer ruimte voor bijvoorbeeld foto's of apps. Let er wel op dat je smartphone of tablet de mogelijkheid voor een geheugenkaart heeft.

6 resultaten
aanbevolen

6 resultaten

SD-kaarten

Wil jij zonder je zorgen te maken over je beschikbare geheugen kunnen genieten van enorm veel films, foto’s en apps? Gebruik dan een SD-kaart om je opslaggeheugen op je tablet, smartphone of camera te vergroten. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen en daarnaast ook met verschillende geheugengroottes. Bekijk het assortiment met merken als: Samsung, Philips en Sandisk.

Micro-SD

Heb je een telefoon die wel wat extra ruimte kan gebruiken? Een micro-SD kaart kan wel tot 512GB bevatten, dit is enorm veel en verzekerd je eigenlijk van meer opslagruimte dan een normaal persoon in het dagelijks leven kan gebruiken. Je kunt de micro- SD-kaart bij de meeste smartphones heel simpel in de zijkant van het apparaat steken. Het is meestal wel handig om merktrouw te zijn, een Samsung telefoon werkt bijvoorbeeld het beste samen met een Samsung micro-SD.

SDHC en SDXC

Er is daadwerkelijk verschil tussen SD-kaarten. De twee varianten die beschikbaar zijn verschillen onderling vooral in opslagcapaciteit. De HC in SDHC staat voor ‘High Capacity’. Zo’n SDHC kaart heeft een opslagcapaciteit van 4GB tot 32GB. Dit is doorgaans genoeg om korte filmfragmenten mee op te kunnen nemen. De meeste mensen die hier gebruik van maken nemen wel altijd een reserve mee. De XC in SDXC staat voor ‘Extended Capacity’. Dit betekent dat je meer ruimte tot je beschikking hebt. Dit soort kaarten hebben een geheugencapaciteit van 64GB tot wel 2TB (2000GB). Zo hoef je je minder tot nooit meer zorgen te maken over het aantal sd-kaarten dat je mee moet nemen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.